Galéria
Forrás: A bankigazgató élete fenekestül felfordul, amikor egy régi barátja ráveszi, hogy megrendezze a saját halálát. Ezzel kalandok sora veszi kezdetét.
Forrás: A Joan Didion regényén alapuló politikai thrillerben egy újságíró otthagyja az állását, hogy beszálljon a közép-amerikai fegyverkereskedelembe. Főszerepben Anne Hathaway.
Forrás:

Rob Anderson félállású iskolai angoltanár, aki nemtörődöm hozzáállásával, lustaságával és pontatlanságával sokszor nehezíti meg menyasszonya és környezete életét. Egy napon viszont arra ébred, hogy anyaszült meztelenül fekszik egy beragadt liftben, miközben el kellene jutnia saját esküvőjére. A problémát csak súlyosbítja, hogy Rob időhurokba keveredik és újra és újra kénytelen átélni a kellemetlen órákat.


Forrás: Egy bankrabló élete utolsó, történelmi rablására készül, még mielőtt a kormány bekapcsol egy tudatmódosító jelet, amely véget vet minden bűnözői tevékenységnek.
Forrás: Amikor bandita apját elrabolják, Tommy „Fehér Kés” Stockburn nyugatnak indul, hogy megmentse, öt olyan testvérével, akiknek létezéséről eddig semmit sem tudott.
Forrás:

Sam Larson irodai alkalmazott szabadidejében írói babérokra pályázik. Új regényét, mely egy titkosügynökról szól, megveszi egy kiadó, aki mindössze egyetlen változtatást eszközöl a kéziraton. A cím elé odabiggyeszti az IGAZ szót, amellyel azt akarják elérni, hogy sok hülye azt higgye, egy visszavonult kém memoárját fogja megvásárolni. A könyvből bestseller lesz, a szerző világhírre tesz szert, aminek az lesz a vége, hogy egy dél-amerikai ellenállócsoport elrabolja, és Venezuelába hurcolja. Mivel azt hiszik Larsonról, hogy visszavonult titkosügynök, arra akarják kényszeríteni, hogy gyilkoljon meg valakit.


Forrás: Két főiskolai hallgató visszatér szülővárosába, hogy eldöntsenek egy hipotetikus kérdést: vajon melyikük apja nyerne egy harcban? Ben pótkocsiban élő lúzer típus faterja, vagy a papucs Larryé?
Forrás: Egy feltörekvő rapper rossz hírbe keveredik, és azt hiszi, karrierje máris véget ért. Ám ekkor jön a segítség, legjobb barátja egy vad New York-i buliba hívja, ahol esélyt kap arra, hogy megvalósítsa a lehetetlent.
Forrás: Egy hírhedt tolvaj összeáll egy autóversenyzővel egy nagy rabláshoz, és a hatóságok megtévesztésétől sem riadnak vissza, akiknek szintén megvannak a piszkos kis titkaik.
Forrás: Mi az anime? A pörgős dokumentumfilm erre keresi a választ a kulisszák mögé pillantva, és az izgalmas műfaj leghíresebb mestereit megszólaltatva.

Minden idők 10 legrosszabb netflixes filmje

Nem kellett sokat várni, máris itt egy új koreai sikersorozat a Netflix kínálatában!