Galéria
Forrás: A divat sok ezer íratlan szabálya közt találhatjuk azt is, hogy egy-egy feltűnő kiegészítő néha mindent visz, na és persze ragyogó összhatást varázsol. És ha már a lúd, legyen kövér elvén haladunk, akkor miért is ne toldanánk meg azt egy annál is feltűnőbb kiegészítővel?! Hajrá!
Forrás: Kit érdekel a matchy-matchy? Mi lenne, ha néha csinálnál egy kis káoszt? Nem nagyot, csak olyat, ami felrúgja azokat a jó öreg fentebb említett íratlan szabályokat?! El sem tudod képzelni, hogy hányféle tökéletes színpárosítás születhet egy ilyen bátor próbálkozásból…Hidd el, nem csak egy!
Forrás: Szinte biztos, hogy a Szex és New York nők millióit pillanatok alatt győzte meg arról, hogy ez az hálószobai darab még az utcán is működik - annak ellenére, hogy az egész szettet a rögtönzés szülte.
Forrás: Klasszikus húzás ez minden divatimádótól, és csak azok nem élnek vele, akik nem akarnak. Szinte bármelyik szezonban felkapható egy-egy régi időket idéző darab, és az a jó benne, hogy nem kell mindig nagyban gondolkodni. Néha elég egy kiegészítő is, ami már önmagában megadja az outfit hangulatát, a többi pedig szinte magától jön.
Forrás: Nem csak a balerináknak jár a tüll! Zseniális és imádni való darab, és bár sokak szemében túlontúl kislányos, éppen annyira nőies is.
Forrás:

Ez talán a legfontosabb pont mind közül!
Bár a sorozatban látható hölgyek ruhatára gondos stylistok kezeinek munkája, mégis a különféle kreációkat ők keltik életre. Egyik epizód alatt se érezzük azt, hogy amit viselnek, az idegen lenne tőlük, mert jól érzik magukat a bőrükben. A lényeg csupán az, hogy nem kellenek ahhoz reflektorok köréd és egy jó csapat mögéd, hogy csakis magadért öltözz fel, és ne másokért. Ne érdekeljen, ki mit szól egy-egy harsányabb árnyalathoz, mindenkinek megfelelni úgysem lehet, akkor legalább feleljünk meg magunknak kívül-belül!


5+1 divatlecke, amit Carrie Bradshawtól tanultunk

Bár rajongók tűkön ülve várták a Szex és New York folytatását, az And Just Like Thatet, azért mégis sokan kételkedtek abban, hogy ez a felmelegített és akár több évadra tervezett folytatás tud-e még bármi újat, sőt korszakalkotót mutatni a mai fiataloknak is?! Úgy néz ki, hogy divat tekintetében mindenképp!