Galéria
Forrás: A Szex és New York színésznője méltán híres divatérzékéről, de feltűnhetett egy apró részlet neked is a sorozatban: míg a többiek gyakran vállaltak szexjelenetet, addig Carrie Bradshaw ezen a téren elég visszafogott maradt. Az ok egyszerű: a színésznő még a sorozat kezdetén követelte a szerződésébe, hogy sose kelljen levetkőznie a kamerák előtt, és ez biztos, hogy a rebootban sem változik.
Forrás: A színésznő egy interjúban "visszafogott nőként" hivatkozott magára, és elmondta, hogy számára nagyon kellemetlen lenne szexjelenetet forgatni - pláne meztelenül. Ezért még ha egy szerep meg is kívánja, hogy pár másodpercig helyet kapjon benne az erotika, ő csak ruhában hajlandó igent mondani rá.
Forrás: A világhírű színész nem véletlenül kerüli azokat a filmeket, ahol szexjelenetre sor kerülhetne. Samuel L. Jackson egy interjúban árulta el, hogy azért sem szereti őket, mert részben attól tart, majd a női partnere nem tudja elcsábítani őt, és ezt személyes sértésnek veszi, másrészt pedig attól is tart, hogy túl "izgatottá" válna. Elmondása szerint összességében fogalma sincs, hogyan reagálna, ha egy szerep kedvéért le kéne vetkőznie, de nem is akarja kideríteni. Sőt, amikor forgat, a kollégáinak listát ad arról, hol nem érintheti meg őt senki.
Forrás: A Született feleségek színészének nagyon szigorú elvárásai vannak a szerepekkel kapcsolatban. Olyannyira, hogy Neal nemhogy szexjelenetet, de még csókot sem hajlandó leforgatni: erről határozott vallási nézetei tehetnek, valamint az, hogy való életbeli nején kívül senkit sem akar megcsókolni. Állítólag emiatt egyébként a Scoundrels sorozatból is kirúgták.
Forrás: A Narancsvidék színésznője már évekkel ezelőtt kijelentette: szexjelenetet maximum ruhában forgat, de még úgy sem szívesen. Ő ugyanis nagyon határozott véleménnyel rendelkezik a témában, és szerinte nincs szükség meztelenkedésre vagy sok esetben szexre egy film vagy sorozat sikeréért.
Forrás: Kristen Bell, aki számos vígjáték és romantikus film főszereplőjeként vált ismertté, szintén komoly elvárásokat támaszt a szexjelenetekkel kapcsolatban. Amikor arról kérdezték, hogy forgatna-e erotikus jelenetet, közölte, hogy "álmodozzatok csak", majd hozzátette, hogy maximum ruhában, de anélkül kizárt dolog.
Forrás: A színésznő csakis akkor hajlandó eljátszani szexjelenetet a kamerák előtt, ha ruhában lehet; máskülönben inkább még a szerepet is elutasítja. Anna Kendrick pedig ehhez a döntéséhez erősen ragaszkodik. Még akkor is, ha emiatt nem őt választják a castingon.

Sztárok, akik nem hajlandók erotikus jelenetet forgatni

Meglehet, hogy filmtörténeti szempontból is egy felettébb emlékezetes jelenet lett volna.