Galéria
Forrás: Bár irodai környezetben nem éppen a legideálisabb darab, de szinte biztos, hogy megtalálod majd a helyét a mindennapokban.
Forrás: Ár: ~ 15 ezer Ft - itt!
Forrás: A fazon csak rajtad múlik, nem mellesleg ez az árnyalat nagyon jól működik kötött darabokkal, és szerencsére a bokacsizmák és a bakancsok se állnak távol tőle.
Forrás: Ár: 5.9995 Ft - itt!
Forrás: Az öltönynadrágok olyan jól bebiztosították magukat a trendek között, hogy elég volt csak pár plusz centit magukra kapni, és nincs is abban semmi meglepő, hogy így is nagyon működnek. Egy szűk garbó és egy bő pulcsi is éppen annyira jó választás melléjük, mint egy elegáns, vagy éppen egy sportosabb lábbeli.
Forrás: Akciós ár: 4.995 Ft - itt!
Forrás: Imádott és kényelmes melegítőnadrágjaink után ez a lehető legideálisabb választás. És szerencsére utcai környezetben is megállja a helyét, így elég csak pár oversize darabot és egy csizmát felkapnod hozzá és kész is vagy!
Forrás: Ár: 6.995 Ft - itt!
Forrás: A '90-es és a 2000-es évek egyik népszerű nadrágfazonja újult erővel hódít a trendek között és szinte biztos, hogy te is megtalálod majd az ízlésedhez legközelebb álló darabot.
Forrás: Akciós ár: 39.990 Ft - itt!

5 téli nadrágtrend, amit megéri kipróbálni

Még a vörös szőnyeg sem kell ahhoz, hogy felfigyeljünk inspiráló stílusára!