Galéria
Forrás:

A  Szex és New York sztárja elmondása szerint olyan szakemberekkel dolgozik együtt, akiknek köszönhetően a haja mindig bombasztikusan néz ki, ám a hétköznapokban ő nem használ semmilyen különleges szépségápolási terméket – csak szappant, sampont és hidratálót reggel és este.


Forrás:

Nigella Lawson brit gasztroguru, akinek egyik legfontosabb bőrápolási szabálya, hogy sosem mosogat gumikesztyű nélkül.


Forrás: Az Oscar-díjas Reese korához képest igazán fiatalnak tűnik. Az erősítő edzéseket nagy intenzitású kardióval kombinálja, sok zöldet eszik, nem fukarkodik a fényvédővel, mindig ügyel a napi vízfogyasztásra, na és az énidőre sem maradhat el nála, ami esetébe egy jó könyvet jelent.
Forrás:

Kate a szavazatok 15 százalékát zsebelte be. Legnagyobb arcápolási titka, hogy rendszeres vesz jégfürdőt, azaz egy jégkockákkal teli vízbe tartja az arcát, és addig ott tartja, ameddig csak bírja. Ez a praktika azonnal csökkenti a szem körüli duzzanatot és feszesíti a bőrt.


Forrás:

Tess Daly azt mondja, reggel és este tisztítja, tonizálja és hidratálja a bőrt. Emellett meditál, jógázik és úszik. Azt ajánlja, hogy reggel ugrókötelezzünk, ami segít felébredni és beindítani a keringést.


Forrás: A szavazatok 20 százalékának köszönhetően újabb szupermodell került a listára Naomi Campbell személyében. A csillag szerint minden a hidratáltságról szól, ezért reggel és este is használ hidratálót, napközben pedig amik csak tud, hidratáló arcpermete után nyúl.
Forrás: Victoria a rendszeres arcmasszázsra esküszik, valamint fényterápiát és természetes arcápoló termékeket használ, na meg nagy rajongója a szemmaszkoknak.
Forrás:

Kim Kardashian nagy hatással volt sminktrendekre, ám bőrápolási tippjei már kevésbé forradalmiak. Kim szerint mindössze egy kanál  cukor kell a tökéletesen ragyogó bőrhöz, amiből mindig ad egy kicsit a testápolójához, hogy aztán mindenhol finoman leradírozza az elhalt hámsejteket.


Forrás:

Jennifer művészi tehetsége és lehengerlő megjelenése miatt nem is szorul magyarázatra ezen a listán. Ám utóbbit nem csak a genetikának köszönheti. A színésznő nagyon fegyelmezett a hétköznapokba, jeges vízzel mossa meg az arcát, esküszik az infravörös kezelésekre, edz és meditál, a bio szépségápolási termékeket részesíti előnyben, kávéját pedig zellerlére cserélte egy ideje. Szinte soha nem használ sminket, és kerüli a túlzott hőformázást a haján.


Forrás: Na jó, meglepődött valaki? J.Lo a szavazatok 38 százalékát kapta még, ezzel 4 százalékkal megelőzve Anistont. A sztár ugyanakkor nem szeret a koráról és a kinézetéről beszélni. Legfontosabb trükkjei szerinte az őszinteség, na meg az olívaolaj, aminek varázslatos hatásairól még az édesanyja mesélt neki.

Ők a legszebb +40-es hírességek az emberek szerint

Kiváncsi vagy, hogy ki a legszebb negyven pluszos sztár a nők szerint? Akkor jó helyen jársz!