Galéria
Forrás: Beyoncé, aki eredetileg ébenfekete hajkoronával született, pályafutása kezdete óta csak barnás vagy szőkés hajjal látható, szinte alig található kép, amin fekete a haja az énekesnőnek. Valóban jobban áll neki a világosabb árnyalat, amit már ezer különböző módon viselt.
Forrás: Gwen Stefani egy szakítását követően festette be a haját platinaszőkére, ami szerinte egész pályafutására kihatott, ugyanis ez a hajszín keltette fel a közönség figyelmét az akkori bandájára.
Forrás: Leighton Meester eredetileg szőke hajszínét cserélte le mogyoróbarnára, ami meghozta számára az átütő sikert hozó főszerepet a Pletykafészek című sorozatban.
Forrás: Christina Hendricks tini kora óta festi a haját. Az eredetileg szőke kislány tíz évesen saját magának festette rézvörösre a loboncát, kijelentve, hogy ő csak így érzi magát önmagának. Nem kis dolog ilyet kijelenteni tíz évesen, nem?
Forrás: Debbie, aki eredetileg barna hajú kislány volt, mindig is magának festette a haját és azt nyilatkozta csak kényelmi szempontból váltott az alul barna, felül szőke hajra. "Mivel magamnak festem a hajam és hátul nehéz elérni a hajszálakat, így inkább alul meghagytam barnának a frizurám. Késöbb mindenki megimádta ezt a stílust és aztán már így maradt"- meséli az énekesnő.
Forrás: Katy Perry, bármennyire is hihetetlen, szőke kislányként élte mindennapjait, de aztán gondolt egyet és feketére festette a haját, ami azóta volt már kék és zöld is, de a fekete szín maradt meg védjegyének.

Sztárok, akik hajszínüknek köszönhetik az átütő sikert

Szinte biztos, hogy egy új trend jöttére számíthatunk majd a közeljövőben, legalábbis a zeneipar mindent megtesz azért, hogy a 2000-es évek hangulatát a lehető legszélesebb skálán élvezhessük.