Galéria
Forrás: Hathaway és Franco voltak a 2011-es Oscar-díj átadó házigazdái, ami állítólag - nekik köszönhetően - borzalmasra sikeredett, Egyértelműen látszott köztük a feszültség, ami, mint később kiderült, annak volt betudható, hogy Franco folyton be volt szívva és Anne ezt nem igazán nyelte be. Ami lássuk be valahol érthető…
Forrás:

Az egyik talán legismertebb gyűlölködés két ikonikus színészóriás között zajlott, akik mindig is rivalizáltak egymással, így felkérték őket egy szerepre, amiben épp erre a feszültségre volt szükség ahhoz, hogy sikert arassanak a vásznon. Ez így is lett, A Mi történt Baby Jane-nel több Oscar szobrocskát is bezsebelt, de a két színésznő gyakorlatilag teljesen kicsinálta egymást a forgatások alatt, testileg és lelkileg egyaránt, amiről aztán 2017-ben egy sorozat is készült: Viszály címmel.


Forrás: Amint az jó pár interjúból is kiderült az évek alatt, A szürke ötven árnyalatának forgatása alatt nem csak a szerepeivel nem tudott azonosulni a sztárpáros, de egymással sem.
Forrás:

Shia-ról sajnos sokszor olvasni, hogy nem egy egyszerű eset, ami a Fékezhetetlen című film forgatása alatt is kiderült: Shia és Tom egy testvérpárt alakítottak a filmben, aztán LaBeouf a színfalak mögött teljesen indokolatlanul behúzott egyet Hardynak.


Forrás:

Miközben a Született feleségek című sorozatban legjobb barátnőket kellett alakítaniuk, a színfalak mögött Marcia ki nem állhatta Teri-t a nagyképűsége miatt. Egy magazin fotózáson állítólag még azon is összekaptak, hogy a képen ki álljon középen. Nők…


Forrás:

Murray és Liu a Charlie angyalaiban többször is együtt játszottak, igaz a forgatások között 9 év telt el, mivel Murray annyira tehetségtelennek tartja Liu-t, - amit állítólag a szemébe is mondott leállítva ezzel a forgatást -, hogy több évnyi nyüstölésre vállalta csak el újra Bosley szerepét.


Forrás:

Wesley és Raynolds a Penge 3. részében, a Szentháromságban játszottak együtt, ahol Snipes állítólag folyamatosan szívott, alig szólt valakihez és még a rendezővel is csak írásban volt hajlandó kommunikálni. Nem úgy Reynolds-al, aki viszont azt kívánta bár inkább tenné…


Forrás:

A leghíresebb droid páros senki számára nem ismeretlen, hiszen jó néhány Star Wars epizódban láthattuk őket, és bár a filmvásznon ezt nem látszódott, a páros ki nem állhatta egymást. Baker szerint Daniels mérhetetlenül unalmas és idegesítő. Nem lehet, hogy csak C-3PO szerepével azonosult ennyire a színész…?


Forrás:

Julia és Nolte A zűr bajjal jár című filmben játszottak először és utoljára együtt. Képtelenek voltak egymást elviselni, sőt egyes közös jeleneteiket is külön-külön kellett felvennie a stábnak. Julia valamivel később gusztustalannak nevezte Nolte-t!


Sztárok, akik ki nem állhatják egymást

Tény és való, hogy sok színésznővel örömmel cserélnének a rajongók, és nem csak egy intim jelenet erejéig.