Galéria
Forrás:

Abban biztosan egyetért minden nő, hogy a szárazsampon az évszázad egyik legjobb találmánya, sokan mégsem használják jól. Például tudtad, hogy akkor kell a hajadra fújni, amikor még egész puha és jó állapotban van? Nem akkor, amikor már lapos és zsíros? Szakértők szerint az már nem elég hatékony! Akkor permetezd a hajadra, amikor tiszta, és sokkal tovább marad makulátlan a frizurád. Ha jó minőségű szárazsampont választasz, attól sem kell tartanod, hogy fehér foltokat fest a tincseidre, ha már bevásároltál ilyet és még tesztelgeted, akkor azzal érhetsz el jobb eredményt, ha legalább 30 cm távolságból fújod és felemeled a tincseket fújás közben.

Sapkaszezonban: mindig legyen a táskádban egy kis kiszerelésű szárazsampon, hogy pár másodperc alatt üdébb külsőt varázsolj.


Forrás: Egyre több márka fejleszti és dobja piacra ezt a újdonságot, ami leginkább a hintőporra hasonlít. Ez egy volumennövelő termék, amellyel megemelheted, dúsabbá teheted a frizurádat. Az illatos por felfrissíti és tartóssá teszi a frizkót.
Kalapot le, és próbáld ki ezt a dúsító csodaszert, első alkalommal beleszeretsz ebbe a gyors megoldásba! Nincs is rosszabb, amikor 1-2 óra kalapviselés után olyan a hajunk, mintha a fejünkhöz tapasztották volna, nem igaz?
Forrás: Nem, nem helyettesíti a hajmosást, viszont csúcs szuper arra, hogy a frissen mosott haj érzését visszakapd! Sőt, akkor is remek megoldás, ha egy zárt étteremből nem éppen rózsaillatúan távozol.

Sapka-átok: vége a befülledt hajkoronának ezzel a csodás találmánnyal.
Forrás: Rengetegféle hajkrémet lehet kapni, az egyik arra való, hogy a hajfonatokhoz lesimítsd a hajadat, a másikkal kontyot tudsz készíteni, mert volumennövelő és simító egyszerre, és olyan is akad ami a fixálja a beszárítást és még illatosít is.

Amikor egész nap jössz-mész, többször is meg kell igazítanod a hajadat, akkor ilyen lesimító-frissítő krémre lesz szükséget. Ha megunod a kibontott hajkoronát, akkor fogd gyorsan össze, és a rakoncátlan tincseket csak simíts le a krémmel.
Forrás:

A matt waxokat próbáld ki, mert ebből többet használhatsz, anélkül, hogy zsíros hatást keltene. A por állagú hajápolók rövid hajnál nem annyira jó, de a hajparfüm és a matt wax neked is szuper. Ha egészen apró babahajaid vannak, akkor fújj lakkot a tenyeredbe és azzal simítsd le a kis "antennákat".


A legjobb kozmetikumok a hajadnak sapkaidőszakban

Hallhattál már a Gua Sha kövekről, ha bőrápolásról volt szó. Na de mi köze ennek a természetes hajnövekedéshez?