Galéria
Forrás: Ezek az egyszerű csavarral megáldott minimalista felsők nagyot fognak menni 2022-ben. A nagyon lezser, kicsit hanyag megjelenést megoldások kikopnak a trendek közül, élükön a papás darabokkal, amik pont úgy festettek, mintha a nagyszüleinktől kaptuk volna őket kölcsön.
Forrás: 23 597 Ft - itt!
Forrás:

Nem győzünk elnézést kérni a skinny jeansek szerelmesitől, de 2022 még mindig nem az ő évük lesz. A szűk farmerek feltámadásra még továbbra is várni kell, helyettük jönne a lezser és kényelmes nadrágok, amelyek hihetetlenül sokoldalúan kombinálhatóak. Ha eddig nem adtál esélyt nekik, nem lehet több kifogásod. Nem fogod megbánni!


Forrás: 9995 Ft - itt!
Forrás: Válaszul a 2000-es évek bugyraiból kiemelkedő csípőszoknyákra, 2022-ben a főszerep a minimalista maxiké lesz. Semmi fodor, semmi minta, semmi túlzás. Csak kifinomult részletek, könnyű drapériák, na meg itt-ott egy kicsit kikandikáló bőrfelületek. A sziluett és a dizájn meglehetősen visszafogott és letisztult lesz, mi már most imádjuk!
Forrás: 173 990 Ft - itt!

3 trend, amit felejts el 2022-ben

A trendek adottak, ahogy a hozzá váló darabok is, így ha úgy hozza a kedved, akár már most elkezdhetsz gondolkozni bennük!