Galéria
Forrás: Ha nem szeretnél túlságosan drasztikus megoldáshoz folyamodni, mert szereted a hosszú, leomló hajzuhatagod, akkor Jennifer Aniston trükkjét ellesve, csak egy könnyed oldalfrufrut vágass, ami egészen az állad alá ér!
Forrás: Ha valami igazán feltűnő és karizmatikus hatást szeretnél elérni, amit biztosan senki sem felejt el, akkor vágass ilyen frufrut. Ennek a technikának a lényege, hogy az egyszerű egyenes frufrut lekerekített ívben fejezi be a fodrász. De vigyázat, ehhez a stílushoz a vasalt haj áll csak jól!
Forrás: A rövid, állig érő fazon még mindig nagy sláger, ha ezt egy tépett, bozontos frufruval kombinálod, biztos lehetsz benne, hogy egyetlen pasi sem tud majd ellenállni neked!
Forrás: Ez a frufru azoknak áll jól, akiknek bájos, nagy szemei vannak és finom vonásait szeretné még tovább lágyítani egy rövid, de kedves frizurával. A tökéletes hatás érdekében használj hajhabot a reggeli készülődésnél és finoman göndörítsd be a fürtjeid!
Forrás: A klasszikus Audrey Hepburn look újragondolt változata ez az asszimetrikus frizura, amit az igazán vagány nőknek találtak ki a mesterfodrászok. Ha erre a fazonra esik a választásod, biztos minden nap élvezni fogod a készülődést, hiszen több tucat stílust próbálhatsz ki, attól függően, hogy egyenesen vagy hullámosan készíted el a frizurád.

Az 5 legvonzóbb frufrus frizura a férfiak szerint

Ki hinné, hogy a sikeres férfiak odáig vannak a frufruért? Pedig nagyon úgy fest!