Galéria
Forrás:

Mark valójában 22 éve él boldog házasságban feleségével, és három gyermekük is született. A legkisebb a 14 éves Odette, aki korából fakadóan csak ritkán jelenik meg édesapja oldalán. 


Forrás:

A színésznek és gyönyörű feleségének, Camila Alvesnek három gyermeke van, a koronavírus miatti bezártságot pedig ilyen programokkal ütötték el.


Forrás:

Elon a reflektorfénybe került, miután a lehető legfurcsább nevet választotta kisfiának: X Æ A-Xii Musk. Azóta csak néhányszor mutatta meg gyermekét.


Forrás:

2021-ben újév alkalmából posztolt Lucy Liu egy fotót akkor ötéves fiáról, akiről egyébként nagyon ritkán láthatunk fotókat. A kis Rockwell béranyától született, teljes titokban.


Forrás:

Az énekesnőnek három fia is született, a legkisebbek, az ikrek pedig 11 évesek. Karácsonykor úgy döntött, kivételesen bepillantást enged az életükbe.


Forrás:

Rickynek és férjének négy gyermeke is van, a legkisebb pedig Renn. Ugye, milyen cuki?


Forrás:

Johnnak két gyermeke van (első fia sajnos elhunyt fiatalon), idősebb lánya pedig egyre inkább nyitogatja szárnyait a showbiznisz felé. Kisebb fiáról, a 11 éves Benről viszont csak ritkán láthatunk képeket.


Forrás:

Bár gyermekei anyjával már nincsenek együtt, Tobey McGuire egy fiú és egy lány apukája! Ritkán láthattunk csak eddig fotókat róluk, ezért is örültek a rajongók, amikor a kis Rubyt megmutatta anyukája.


Forrás: Nicole Kidman és Tom Cruise két gyermeket is örökbefogadott, mára viszont ők már nem tartják a kapcsolatot anyjukkal. Ritkán jelennek meg a nyilvánosság előtt vagy posztolnak magukról: ezt a képet például Bella tette ki.
Forrás: Hollywood álompárjának három gyermeke is született, ráadásul mind kislányok. Azonban csak maréknyi alkalommal láthattuk őket nyilvánosság előtt, így nem csoda, hogy nagy sikert arattak ezek a fotók, amelyek tavaly készültek Inezről.
Forrás: Jenna és Channing Tatum egy közös gyermeket nevelnek, és bár elváltak már, szerencsére jó a kapcsolatuk. A kis Everlyről régebben egyetlen olyan fotót sem láttunk, amin az arca is tisztán kivehető, Jenna viszont az utóbbi időben egy aktívabban posztol gyönyörű kislányukról.

Sztárgyerekek, akiket a szüleik ritkán mutatnak meg a nagyvilágnak

Mennyire édesek?!