Galéria
Forrás:

Hol? HBO Go
Mikor? Január 10.

Folytatódik a világhírű tévés hittérítő család története, ahol nagy hagyománya van a devianciáknak, kapzsiságnak és a jótékonysági munkának, az Úr Jézus Krisztus nevében. Az erényes család felépített birodalma veszélybe kerül.


Forrás:

Hol? HBO Go
Mikor? Január 10.

Végre folytatódik a sorozat, ami Zendayanak meghozta az  Emmy-díjat. Az East Highland középiskolájában játszódó történetben tovább szövevényesedik a Rue körül élők összefonódó élete, amelynek közepén kedvenc karakterünk próbál egyensúlyt találni a szerelem, a veszteség érzései és újra felbukkanó függősége között.


Forrás: Hol? HBO Go
Mikor? Január 13.

A Peacemaker – Békeharcost az első, a DC kiterjesztett univerzum részét képző televíziós sorozat, ami gyakorlatilag a 2021-es The Suicide Squad – Az öngyilkos osztag spin-offja. A film után játszódó sorozat Békeharcos eredettörténetét tárja fel, aki hiszi, hogy békét bármi áron el lehet érni, és a filmhez hasonlóan ezt is James Gunn jegyzi.
Forrás:

Hol? Netflix
Mikor? Január 14.

A 81-es számú archívum Dan Turner levéltárost követi, aki elvállalja egy 1994-es, sérült videokazettákból álló gyűjtemény helyreállítását. Egy Melody Pendras nevű dokumentumfilmes munkáját rekonstruálva belekeveredik a Visser-lakótelepen működő veszélyes szektával kapcsolatos nyomozásába. Ahogy az évad a két idősíkon keresztül kibontakozik, Dan lassan azon kapja magát, hogy megszállottan próbálja kideríteni, mi történt Melodyval.


Forrás: Hol? Hulu
Mikor? Január 18.

A How I Met Your Mother folytatása a Hilary Duff által megformált Sophie-ra összpontosít majd, aki elmeséli fiának az apjával való találkozásuk történetét. A műsorban Kim Cattrall, Francia Raisa, Chris Lowell, és Tom Ainsley is feltűnik majd.
Forrás:

Hol? Netflix
Mikor? Január 21.

Az Ozark című thrillersorozat negyedik, egyben utolsó évada ebben a hónapban visszatér a fináléra. Az évad a harmadik évad cliffhangerjétől indul, Marty és Wendy Byrde mexikói üzlettársa halála után.

 


Forrás: Hol? HBO Go
Mikor? Január 25.

A Downton Abbey-t készítő Julian Fellowes új sorozata az Aranykor az 1880-as évek Amerikájába kalauzol minket. A sorozat főszereplői Carrie Coon, Cynthia Nixon, Christine Baranski, és Morgan Spector.
Forrás: Hol? Netflix
Mikor? Január 28.

A vígjáték/bűnügyi sorozat főszereplője, az alkoholproblémákkal küszködő Kristen Bell, aki jóképű szomszédja után kémkedik, és azt hiszi, hogy szemtanúja volt egy hátborzongató gyilkosságnak. A sorozatban Kristen mellett Michael Ealy, Shelley Hennig, és is szerepel.


8 várva várt sorozat 2022 januárjában

A 2022-es év olyan sorozatok visszatérésével indul, mint az Eufória és az Ozark.