Galéria
Forrás:

Jennifer Anistontól kezdve Rosie Huntington-Whiteley át számtalan híresség hódol ennek a frizurának, ami nem vétlenül dobogtatja meg a nők szívét, hisz garantált vele a glam-hatás. A kulcsa ennek a stílusnak a réteges hajvágásban rejlik, ami azt jelenti, hogy hosszabb és rövidebb tincsek váltják egymást. Mindez könnyed összhatást eredményez, és megakadályozza, hogy az összhatás lapos legyen. 


Forrás: Nem létezett klasszikusabb frizura még, mint a bob. Mindig elegáns és határozottan nem igényel sok időt a formázása, sikeréhez pedig olyan nagy stílusikonok járultak hozzá, mint például Alexa Chung. Akár kócosan, egyenesen vagy kiszárítva hordod, az eredmény mindig ütős lett, és vékonyszálú haj esetén is kifejezetten előnyös lehet. 
Forrás: Kevesebb karbantartást igényel, mint a bob, mindeközben egyszerre kelt modern és klasszikus hatást. Kivasalva is szuper, de az igazi szépségét laza, kissé kócos hullámokkal mutatja meg.
Forrás: Bár az utóbbi időben a legnépszerűbb újdonság a függöny frufru, ez egy olyan kortalan fazon, ami sosem ment, és megy ki a divatból. A kissé légies, tincses hatás olyan hatást kelt, mintha most keltél volna ki az ágyból, mindezt a szó jó, amolyan franciás értelmében.
Forrás: Bár ez a pixie határozottan a bátrak műfaja, ám emellett tagadhatatlan tény, hogy ez a fazon egyszerűen nem kopik ki a köztudatból, és nincs olyan korszak, amihez kifejezetten lehetne kötni, hiszen évtizedek óta velünk van. Aki tudja viselni, annak nagyon is jól áll, merész és elegáns.

5 frizura, ami sosem megy ki a divatból

Régóta gondolkozol azon, hogy frufrut vágass? Akkor eljött az idő!