Galéria
Forrás: A 2019-ben játszódó sztoriban egész jó kis trendeket képzeltek el nekünk.
Forrás: A távoli jövőben játszódó sci-fiben is nagyon mentek a hangsúlyos vállak és a testhez simuló nőies darabok.
Forrás: A filmben bár nem hangzik el egy konkrét évszám sem, a rajongók valamiért 2021-re lövik be az első részt, ami azt jelenti, hogy a második az 2026 körül játszódhat, ez pedig azt jelenti, hogy akkor a hokis maszk és a szegecses bőrtanga lesz majd a divat. Ki tudja?! Végülis még bármi megtörténhet!
Forrás: Ebben a poszt-apokaliptikus sci-fi akciófilmben egy csapat tinédzser menti meg a bolygót. A páncélozott rövidnadrágok mellett, már csak a váll- és könyökvédők érdekesebbek. Összképet nézve pedig kétségtelenül befigyel egy kis Amerika Kapitány hangulat is.
Forrás: Marty és Doki 2015-ös kalandjait egész különös trendekkel tették még futurisztikusabbá 1989-ben. Mai szemmel nézve egyébként egész használható ötleteket álmodtak meg a jövő divatja címszó alatt.
Forrás:

A film bár tény, hogy kicsit nagyot ugrik az időben, ám ettől függetlenül nem szeretnénk kihagyni a listánkról. A 2688-ban játszódó jelenet szerint a robotszerű napszemüvegek, a válltöméssel és övvel feldobott, túlméretezett köntösök lesznek majd divatban.


Forrás: 2029-ben, azaz a Skynet korában a piszkos, szürke szettek hódítanak!
Forrás: A távoli jövőben játszódó sci-fi is megér egy említést a listánkon, hiszen közel 38 évvel ezelőtt tényleg hihetetlen jelmezeket álmodtak a szereplőkre.
Forrás: Ebben a távoli jövőben játszódó űrakció-vígjátékban, ahol hihetetlen érték a víz és a jégkocka, a ruhák nagy részét a kalózok ruhatárása inspirálta. Azért a maga módján kerültek bele jövőszerű, kicsit elrugaszkodott részletek is...

A '80-as évek legemlékezetesebb futurisztikus trendpillanatai

Az álomgyár fantáziája igazából sosem ismert határokat!