Galéria
Forrás: Sajátos akcentust alakított ki, mert gyerekként azt gondolta, hogy a kanadai akcentus nem elég "kemény", így kiejtését Marlon Brando mintájára alakította.
Forrás: Kis híján tagja lett a Backstreet Boysnak, ugyanis A.J. McLean felajánlott neki egy meghallgatást, de Ryan visszautasította
Forrás: Imádja Disneylandet, az egyik kedvenc helye Los Angelesben.
Forrás: Ugyanabban a kórházban született, amelyben Rachel McAdams is, akivel később a Szerelmünk lapjaiban együtt is szerepelt, majd a film után pár évig viharos kapcsolatban éltek.
Forrás: Van egy zenekara, a Dead Man’s Bones, ami 2008-ban alakult. Ryan énekel, zongorázik és néha gitáron is játszik. A videó 2009-es, 2010-ben pedig még volt pár turnéjuk, azóta viszont nincs nagyon hír a bandáról.
Forrás: Ryannak van egy saját maga által készített tetoválása is. Eredetileg egy szörnyeteg véres kezét szerette volna magára varrni, de a végeredmény sokkal inkább hasonlít egy fura kaktuszra.
Forrás: Szülei révén francia-kanadai, valamint angol, skót, és ír vér is csörgedezik az ereiben.
Forrás: A Drive című filmben látható autót ő építette meg, mert egyszerűen ő szerette volna megcsinálni. Ez pedig annak fényében cseppet sem meglepő, hogy a Szerelmünk lapjaiban látható híres-neves asztalt is ő készítette saját kezűleg.
Forrás: Hobbija többek közt a boksz, a bútorkészítés, és nem fogod elhinni, de imád kötögetni.

És ha már a fotón Golden Globe-díját fogja, akkor eláruljuk azt is, hogy mindeddig ötször jelölték az elismerésre, és végül 2017-ben a Kaliforniai álomban nyújtott alakításért vehette át a díjat.
Forrás: A marokkói konyha annyira magával ragadta, hogy nyitott is egy autentikus éttermet Beverly Hillsben. A Tagine és a Google alapján még mindig üzemel!

Akkor és most: Ryan Gosling

A sármos színész pár pillanat erejéig engedett egy kis betekintést féltve őrzött magánéletébe.