Galéria
Forrás: Sara Croce egy Zuhair Murad estélyiben a Velencei Filmfesztivál vörös szőnyegén, Leslie Grace pedig a 2021-es MET-gálán egy Prabal Gurung csodában!
Forrás: A klasszikus piros nem hiányozhat egy vörös szőnyeges eseményről sem, Jessica Chastain is így érezhette, amikor Versacet választott Velencében, és Karlie Kloss is biztosra ment a MET-gálán ebben a Carolina Herrera csodában!
Forrás: Regina King áprilisban Louis Vuittonban és Taylor Hill a 2021-es MET-gálán Versaceban.
Forrás: Leslie Odom Jr. még az áprilsi Oscar-díjkiosztón viselt egy ilyen színben pompázó fémes Brioni öltönyt, Zendaya pedig a Velencei Filmfesztiválon döntött egy hasonló árnyalatú Balmain darab mellett.
Forrás: Kacey Musgraves Valentinoban az MTV VMA-n, Camila Cabello pedig Michael Korsban.
Forrás: Patricia Contreras mexikói-olasz színésznő egy csodaszép halványrózsaszín Christophe Guillarme estélyiben a Velencei Filmfesztiválon, Kate Hudson pedig a MET-gálán döntött egy hasonló árnyalatú Michael Kors kreáció mellett!
Forrás: Bár a fények csalókák, de mind a két ruha sárga, egészen pontosan egy picit sötétebb sárga! Bianca Balti olasz modell Velencében Dolce&Gabbana-ban és Normani New York-ban, Valentinoban.

Ezek lesznek a 2022-es tavaszi-nyári trendszínei

Az új év első hónapjára is bőven maradt még jó pár kipróbálandó trend!