Galéria
Forrás: Egy egyszerű és nagyszerű darab végzett a lista 10. helyén. Az & Other Stories körülbelül 26 ezer forintos csíkos pulcsija bár már sold out számos oldalon, ettől függetlenül kistestvérével találkozhatsz még most is boltokban.
Forrás: Jól bizonyítja a 9. helyezett is, hogy az élénk színű sportos darabok sikere tényleg hihetetlen méreteket öltött idén. Harry Stylest októberben csípték el egy ilyen Flamingo árnyalatnév alatt futó darabban, ez a lépés pedig 91%-osan megdobta a darab keresettségét.

A körülbelül 61 ezer forintos pulcsit itt nézheted meg.
Forrás: Megan Fox, Kendall Jenner és Hailey Bieber is beszerzett egy ilyen szexi darabot.

Ezt a körülbelül 275 ezer forintot kóstáló darabot itt nézheted meg.
Forrás: Ezt az igazi hamisítatlan, körülbelül 460 ezer forintos nyári darabot sok más színben megtalálod ide kattintva.
Forrás: Ezt a '90-es évek inspirálta kis feketét Rihanna mellett többek közt Emily Ratajkowskin, és Emma Corrinon is elcsíphettük idén.

Fekete színben bár már nem kapható, de ha tetszik, akkor rózsaszín árnyalatban itt megtekintheted és 392 ezer forintért meg is veheted, bár az ilyen kivágott szabásokból bőven találni elérhetőbb árkategóriájú darabokat is.
Forrás: Hihetetlen, de igaz, hogy ezen darab sikerét, a férfi esküvői szoknyára irányuló keresésnek köszönhető. A maga közel 1,4 milliós árával pedig kétségtelenül helye van a luxusdarabok sorában. Egyébként a "töredékéért", körülbelül 550 ezer forintért női kiadásban is kapható itt!

Ha érdekel a férfi kiadás, akkor itt nézheted meg!
Forrás: A negyedik helyen már erősen érezni azt, hogy az otthoni kényelemről az utcai viseletek körében sem szívesen mondtunk le. A Birkenstock darabja pedig amellett, hogy kényelmes, a maga körülbelül 30 ezer forintos árával még bőven benne van az elérhető kategóriába.

További árnyalatokban ide kattintva nézheted, illetve vásárolhatod meg.
Forrás: 2000-es évek ide vagy oda, a '90-es éveket még mindig nem szívesen engedjük el, ez a hatás pedig a dobogó harmadik fokán is érezhető. Az olasz márka táskáiért egyszerűen odavannak az influencerek és ez a siker az Instagram posztjaiban is erősen érezhető.

Tetszik? Akkor könnyen lehet, hogy a 662 ezer forintos vételár se áll majd az utadba, hogy meglepd magad egy ilyen darabbal. Kattints ide és nézd meg még több színben!
Forrás: Az "eljegyzés" és az "esküvő" szavak keresési listája igencsak nagyot dobott a svájci óra sikerén, ami szinte bármilyen kiadásban egy komoly befektetésnek számít a maga átlagosan nézve 5-10 millió forint körüli összegével.

Hasonló darabot ide kattintva találsz!
Forrás: Talán nem meglepő, hogy egy ilyen klasszikus darab landolt a lista első helyén. A trendek alakulása, mint ahogy láthatjuk, farmerok sikerét nem nagyon befolyásolja, a baggy és a wide-leg fazonok voltak a 2021-es év abszolút befutói, megelőzve ezzel az skinny darabokat.

Hasonló fazont itt találhatsz!

Ezek voltak a 2021-es év legmenőbb trenddarabajai

2020 év végén tán magunk se gondoltuk volna, hogy így lesz, de meg kell hagyni, hogy a vártakkal ellentétben egy kimondottan színes évet tudhatunk magunk mögött.