Galéria
Forrás: Laza, könnyed és erőlködésmentes a stílusod. Ott vagy minden bulin, de másnap nem fetrengsz a másnaposságtól. Ritkán veszíted el a türelmed vagy szitkozódsz, de amikor mégis, az valóban mélyen érint, akárcsak az, amikor szerelembe esel.
Forrás: A kreativitás és a praktikusság egyensúlyban van benned. Soha nem dönt le (teljesen) a lábadról egy romantikus ábránd, de nem is kell mindennek katonás rendben lennie az életedben, nem ragaszkodsz mindenképp a rutinodhoz. Sokoldalú vagy, ezért meg tudsz birkózni mindenféle problémával.
Forrás: Elsőre lehet, hogy csendesnek tűnsz, de éles eszű vagy és kitűnő a humorérzéked. Tapintatos és elbűvölő vagy, szeretsz új embereket megismerni. Kellemes társaságod mindig emeli az esemény hangulatát, könnyen jobb kedvre deríted az embereket.
Forrás: Büszke vagy arra, ahogy kinézel és arra, amiket elértél. Keményen dolgozol a céljaidért és nem vagy hajlandó önsajnálatba süllyedni. Mindig gyorsan talpra állsz egy kudarc után.
Forrás: Gazdag lelkivilággal bírsz és akkor vagy a legboldogabb, ha kreativitást igénylő feladatokon dolgozhatsz. Fáradhatatlan kreativitásodról és eredeti ötleteidről ismernek az emberek. Tisztán látod magad előtt, mit szeretnél elérni és azt is tudod mit kell tenned érte.
Forrás: Javíthatatlan romantikus vagy és elképesztően nyitott személyiség. Mindig próbálod a legjobbat meglátni másokban, aminek köszönhetően mágnesként vonzod az embereket.
Forrás: Kreatív és intellektuális is vagy. Mindenben tudod értékelni a szépséget és több terület is érdekel, ahol magad is alkothatsz. Már az is művészi, ahogy mozogsz, ahogy beszélsz, vagy amivel körülveszed magad.
Forrás: Összeszedett vagy és szereted, ha rendben vannak a dolgok. Boldoggá tesz, hogy az vagy, aki és hogy tudod, mi illik hozzád. Nem érdekelnek a kárászéletű trendek, a klasszikus, szerény és ízléses stílus áll közel hozzád. Tudod, mit szeretsz és kitartasz mellette.
Forrás: Könnyedén összpontosítasz és elhivatott vagy. Keményen dolgozol a céljaidért és felnéznek rád az emberek, mert kétszer annyi mindent tudsz elintézni fel annyi idő alatt, mint mások.
Forrás: Nyugodt, laza és összeszedett vagy. Szereted a semleges, egyszerű dolgokat. Gondoskodó természeted van és nem ítélkezel mások felett. Úgy fogadod el az embereket, amilyenek, ezért sokan keresik a társaságodat.
Forrás: A családod és a barátaid a legfontosabbak számodra, imádsz kimozdulni és emberek között lenni. Megbízható és kedves barát vagy, aki mindig készen áll arra, hogy meghallgassa a szerettei problémáit és segítsen nekik.
Forrás: Kiváló a humorérzéked és határtalan energiával rendelkezel. Lojális vagy és megvéded azokat, akik közel állnak hozzád. Nem bántódsz meg minden apróságon, emelt fejjel engeded el a füled mellett.
Forrás: Mindennek a története érdekel és figyelmet fordítasz a legapróbb részletekre is. Inkább szeretsz megfigyelni, mint a figyelem középpontjában lenni. Jól tudod használni az így megszerzett tudást az emberekkel való kapcsolatodban és a munkád során.
Forrás: Elegáns és magabiztos vagy. Nem könnyen veszíted el a fejedet, higgadt vagy még a legrázósabb helyzetekben is. Diszkrét vagy, nem fecsegsz ki mindent magadról bárkinek. Időt szánsz arra, hogy megbizonyosodj arról, ki megbízható és ki nem, ki előtt lehetsz sebezhető és ki előtt nem.

Ezt mondja rólad a kedvenc frizurád

Rád vajon passzol a leírás?