Galéria
Forrás: Egy gyönyörű érzelemes és humoros műalkotás, ami Nikolas kalandos történetét meséli el, ahogy apja után kutat Finnországban. Az izgalmas történet és fokozott karácsonyi hangulat mellett, hibátlan animációkkal lepnek meg minket. A filmben megjelenik a Harry Potter filmek sztárja is, a McGalagony Professzort alakító Maggie Smith, aki a kedves dadust alakítva meséli el nekünk ezt a varázslatos történetet.

 


Forrás: Humoros fordulatokkal teli karácsonyi történet, ami egy egyszerű, félresikerült internetes ismerkedésből indul. Rengeteg kérdés felvetül az emberben a történet kapcsán, például, hogy valóban csak arra talál rá a szerelem, aki külsőleg megfelel az ideáloknak? Vagy igenis félre tudjuk ezt tenni és meglátni az emberek szívét.
A Vámpírnaplók sztárja Nina Dobrev főszereplésével egy jópofa, lazulós karácsonyi filmet kínál nekünk a Netflix.
Forrás: Kedves kis történet az egész család számára. Egy testvérpár nehéz életet él, hiszen elvesztették édesapjukat, édesanyjuk pedig megállás nélkül dolgozik. Ez karácsonykor sincs másképp. Ám a kislány még hisz a karácsonyi csodákban és a Mikulásban, és megpróbálja lencsevégre kapni. Bátyját is, de amire egyikük sem számított, hogy a Mikulást is belekeverik a kalandokba. Most nekik kell megmenteni a karácsonyt.
Forrás: A felnőtt szingli nő az, akit a családja sosem hagy békén a házassággal és a kapcsolatokkal. Főszereplőnk is ebben a cipőben jár, amíg nem találkozik a saját szabipárjával. Hogy ez mit is jelent? Barátságot vagy szerelmet, nos ők sem tudják pontosan. Igazán felborítják egymás karácsonyát.
Forrás: Egy karácsonyi, romantikus vígjáték, ami nem szenved hiányt az egymásra épülő vicces kalamajkákból, ugyanis főszereplőnk rábukkan egy régi adventi kalendáriumra, ami megjósolja neki a jövőt. Tipikusan olyan helyzet, amiből csak bonyodalmak lehetnek, igaz? Nem hagyhatod ki!

 


Forrás: Egy kedves, tanulságos, szívmelengető történet, egy fiatal nőről, aki apja cégének dolgozik és munka ügyben elküldik a kis szülővárosába, ahol sok mindenre rájön, például, hogy milyen is az az igazi kemény munka és hogy milyen jó érzés segíteni másokon.

Karácsonyi Netflix-bakancslista 2021

Élmény a köbön. Ezeket a Netflixes karácsonyi filmeket nem hagyhatod ki, hiszen nem csak a történetük, de a képi világuk is magával ragadó, ráadásul most eláruljuk, mivel lehet még fokozni az élményt!