Galéria
Forrás: Chopra mindig úton van, így nem könnyű mindig beütemezni azt, hogy eljusson mondjuk egy edzőterembe. Ezért viszi magával mindenhova az ugrálókötelét, ami egy nagyon hasznos zsírégető opció, bárhol használható, és 20-30 perc edzés is eléggé megdolgoztat! 
Forrás: A színésznő mindig óvatosan állt az edzéshez, inkább akkor kezdett bele, ha 1-1- szerep megkövetelte. „Őszintén szólva csak akkor edzek, amikor szükségem van rá. A testem nagyon gyorsan reagál a testmozgásra, így nincs szükségem túl sok időre, hogy formába lendüljek "- mondta a Vogue India-nak, hozzátéve, hogy alapvetően azért igyekszik aktív maradni, mert a filmjeiben ő szeret szerepelni például a verekedős jelenetekben is.
Forrás:

Még ha nem is megy edzésre, Chopra számára fontos, hogy minden nap szánjon időt a mozgásra. Ez lehet akár egy hosszabb séta, vagy annyi, hogy a szokottnál messzebb parkol és többet sétál, és a lépcsőt használja a liftek helyett. 


Forrás: Számára a kiegyensúlyozottság és az egészség a legfontosabb, és nem az, hogy két mérettel kisebb ruhái legyenek. Őt ezek a dolgok éltetik, ha a testéről van szó!
Forrás: A színésznő az edzőteremben általában kardiózik, illetve kis ellenállással dolgozik, de guggolásokat is sokat végez. Nagy szerelme azonban az úszás, ami növeli az állóképességet, az izomerőt és a szív- és érrendszer állapotára is remek hatással van.

Priyanka Chopra edzéstippjei

Ez a sokadik jó példa arra, hogy a blézer már rég nem csak a munkahelyi környezetben működhet nagyon jól.