Galéria
Forrás: A pletykák szerint a színésznő a halála előtti éjszakán, azaz 1962. augusztus 3. és 4. között találkozott a kaliforniai Lake Tahoe-ban Sam Giancana gengszterrel, aki állítólag próbálta őt meggyőzni arról, hogy semmiképpen se álljon ki a nyilvánosság elé a Kennedyvel folytatott viszonyával kapcsolatban...Másnap Marilynt holtan találták otthonában és bár a jelek öngyilkosságra utaltak, a mai napig számos szóbeszéd szól egy egészen más sztoriról.
Forrás: Az 57 éves brit színésznőt is hírbe hozták már a Colombos-klánnal. Hurley állítólag kapcsolatban állt Colombo Capo Donnie "Shacks" Montemaronóval, aki ellen az FBI vizsgálatot indított a UCLA futballmeccsei körüli csalások miatt. A vádakat végül ejtették, de ettől függetlenül állítólag a színésznő is azért egy ideig a rend őreinek a radarján maradt.
Forrás: A színész állítólag egykoron kapcsolatban állt a Gambino családdal. Ugyanis az 1999-es Csak egy kis pánik című filmjére készülve De Niro sok időt töltött együtt Anthony "Fat Andy" Ruggiano maffiózóval, hogy a lehető legjobban hozza Paul Vitti szerepét.
Forrás: Az olasz származású, amerikai énekes nagybátyja, Babe Garavante volt, aki a egyik az legnagyobb New York-i bűnszerevezett tagja volt. A nagybácsit 1921-ben gyilkosságért ítélték el, miután egy fegyveres rablásban ő vezette a menekülő autót. Unokaöccsét több mint 40 éven át figyelte az FBI és egy több ezer oldalas dokumentum maradt utána. Számos ügyben érintett volt, például 1938-ban letartóztatták, mert viszonyt folytatott egy házas asszonnyal, de a katonaságot is egy busás pénzösszeg fejében úszta meg. A legnagyobb maffia találkozókon, így például  a havannai konferencián is ott volt, bár mint művész szerepelt a meghívottak listáján, sőt része volt annak a tervnek is, melynek célja Fidel Castro meggyilkolása volt. Az énekes az évek során a Gambino, Genovese és Colombo családokhoz kötődött.

Érdekességképpen pedig még annyit elmesélnénk, hogy A Keresztapa című filmben is ő ihlette az egyik karaktert. Lehet emlékszel rá, hogy az első rész elején az esküvőn fellépő énekest fogadja a Keresztapa az irodájában, aki elpanaszolja neki, hogy nem kapott meg egy vágyott szerepet azért, mert szerelmi viszonyba bonyolódott a rendező feleségével.... Don Vito Corleone segít neki megoldani a dolgot, és jobb belátásra bírni a rendezőt. És ekkor játszódik le az a világhírűvé vált lófejes jelenet, amire minden bizonnyal te is emlékszel.
Forrás: Az amerikai színész- és énekesnőről azt beszélik, hogy szerelmi kapcsolatba keveredett egy kisebb halnak számító gengszterrel, Gianni Russoval. Russo egyébként szerepelt a Keresztapa című filmben (ő játszotta Carlot), illetve amolyan közvetítői szerepet töltött be a Paramount Studios és a New York-i maffia között.
Forrás: A többszörös Grammy-díjas amerikai jazz énekes karrierjét a pletykák szerint, a kezdetek kezdetén Al Capone és családja finanszírozta és lendítette előre. Majd a '60-as években állítólag sikerült közel 600 ezer dollárért kivásárolnia magát a maffia hatásköre alól és bár a '70-es években több kábítószer- és gyógyszerbotrányba keveredett előadóművész ennek elvileg már semmi köze nem volt az alvilági kapcsolataihoz. Bár ki tudja?!
Forrás: A Dirty Dancing és az Esküdt ellenségekben is feltűnt színész állítólag a Colombos klánhoz volt köthető. A színész szemtanúja volt Joe Gallo meggyilkolásának, de nem volt hajlandó együttműködni a rendőrséggel és annak ellenére, hogy látta a lövöldözőt, nem árulta el, ki volt az.
Forrás: A 80 éves énekes Las Vegas-i karrierje során állítólag kapcsolatban áll a Gambinokkal. És bár Newton is megerősítette, hogy ismerte Guido Penosit a Gamino család egyik tagját, de ragaszkodott azon állításaihoz, hogy semmit se tudott a maffiózó zavaros ügyleteiről.
Forrás: A színész többek között a Keresztapa című filmekben is szerepelt, de őt láthattuk a Stephen King művéből készült Tortúra című filmben is. James Caan sosem rejtette véka alá, hogy jó kapcsolatot ápol a maffiával. Amikor 2011-ben "Andy Mush" Russot 125 másik állítólagos maffiózóval együtt letartóztatták New Yorkban és New Jerseyben, a színész nyilvánosan megvédte őt, sőt még azt is felajánlotta, hogy kifizeti az óvadékát. Russo nem mellesleg Caan fiának, Scottnak a keresztapja.
Forrás: Végezetül pedig következzen a maffiafilmek egyik ünnepelt sztárja, akiről az a hír járta, hogy a New York-ot uraló öt család közül ő a Genovese-vel ápolt szorosabb viszonyt. Az pedig már külön érdekes, hogy listánk előző szereplője, James Caan 1982-ben maffiózokat bérelt fel, hogy kicsit ráncba szedjék Pescit egy 8 ezer dolláros Miamiban kreált hotelszámlája miatt. A két színész között azóta természetesen szent a béke!

10 hollywoodi sztár, akinek köze volt a maffiához

Talán ilyen, amikor a filmek valósággá válnak!