Galéria
Forrás: Az énekesnő nemcsak énekel róla, hanem ő maga is nagy rajongója a kikötözős, szado-mazo szexnek. Egy interjúban azt is elárulta, hogy mindenféle felállásért rajong és a korbács helyett sokszor egy erősebb tenyér is nagyon jól megteszi.
Forrás: Még a sármos színész is elárult egy helyes kis titkot a témában! Olyan 6-7 éves lehetett, amikor kötélmászás közben átélte élete első orgazmusát. És bár nem volt mellékterméke a dolognak, a színészben még mindig elevenen él az emlék, hogy ott lógott a kötélen és arra gondolt, hogy úristen ez nagyon jó érzés!
Forrás: Az Amerikai pite sztárjának már a filmvásznon is sikerült extrém kalandokba keverednie, így talán meg se lepte, hogy felesége egy igazán különleges születésnapi ajándékkal állt elő. Neje ugyanis egy prostival töltött édes hármast tervezett be Jason szülinapjára. Többszöri nekifutásra sikerült megtalálni az ideális lányt, ám végül mégis úgy nyilatkoztak a légyottról, hogy kicsit unalmas volt, ám a házasságukra ettől függetlenül nagyon jó hatással volt ez a kis közös kitérő.
Forrás: A modell már többször csinálta repülőn és egyszer még a mosdóig se ment el, hanem egész egyszerűen az ülőhelyén bonyolította le a dolgot. Egy srác azonban kiszúrta őket, és természetesen meredten bámulta a fejleményeket. Mindezek után Cara szólt a légiutas-kísérőnek, hogy szóljon már rá a srácra, mert folyamatosan bámulja őket.
Forrás: Whitney Houston egykori férje életrajzi könyvében mesélt arról, hogy egyszer egy szellemmel keveredett intim kapcsolatba. Egy kísértetjárta házban történt a dolog, ahol már az elején érezte, hogy sok rossz dolog történt az épület falai között. Azon a bizonyos emlékezetes éjszakán egy szellem leszállt a mennyezetről és megtörtént az aktus. Bobby pedig állítja, hogy mindez még akkor volt, amikor a füvön és az alkoholon kívül nem élt más, komolyabb tudatmódosító szerekkel.
Forrás: A világ talán egyik leghíresebb reality családjának feje egyszer egy repülőgép mosdójában rendezte le a dolgot. A legnagyobb nyugalommal hagyta el akkori férjével, Bruce-szal az aprócska helyiséget, ám a légiutas-kísérő nem hagyta annyiban a dolgot. Mindenki előtt gratulált a gyors örömöket átélt párnak és még egy üveg pezsgőt is felajánlott ajándékba.
Forrás: Kris lánya, Khloé is örömmel osztott meg a blogján egy igencsak furcsa történetet, miszerint egyszer egy autó hátsó ülésén szexelt úgy, hogy közben valaki elől vezetett. Magas lányként nem éppen élete egyik legkényelmesebb élményeként írta le a dolgot, sőt ami azt illeti, még a végéig se jutott el az élvezeteknek, ami ennyi szokatlan körülmény közepette valahol érthető is.
Forrás: A Red Hot Chili Peppers frontembere 12 évesen vesztette el szüzességét az édesapja barátnőjével. Anthony persze engedélyt kért a dologhoz, apukája pedig a legnagyobb természetességgel bólintott rá a dologra. Édesapja a saját szobájában rakott össze négy matracot ágy gyanánt, hogy a fia a lehető legkényelmesebb körülmények között élje át élete első szexuális élményét.
Forrás: A sztár ma már boldog házasságban él, de nem volt ez mindig így. Még régen a szállodai szobájában egyik reggel arra ébredt, hogy egy rajongója fekszik az ágyában, a váratlan vendég pedig annyira lelkes volt, hogy a világsztárt se kellett félteni, hogy kapva kapjon a tálcán kínált lehetőségen.
Forrás: A többek közt a Két pasi - meg egy kicsi című sorozatban is feltűnt színésznő egyszer a Grand Canyonban szexelt. Egy interjúban elmondta, hogy bár egy autó hátsó ülésén történt a dolog ettől még a skorpiók, a sok por és kosz is emelte az amúgy se hétköznapi pillanat fényét, ami élete egyik legfurcsább és legrosszabb szexeként írta be magát az emlékeibe.

Hírességek őrült szexuális sztorijai

Talán ilyen, amikor a filmek valósággá válnak!