Galéria
Forrás: A még ma is sugárzóan gyönyörű 76 éves színésznőnek, lánya Eva Amurri révén immáron három unokája is van.
Forrás: Bizony ám! A színésznek két fiától összesen három lányunokája van.
Forrás: A 61 éves színésznek 10 gyermeke van, így talán nem annyira meglepő, hogy ennyi csemete mellett már unokája is van. A második legidősebb fiának Milesnak, 2019-ben született meg Evie nevű lánya.
Forrás: A 69 éves színészről kevesen tudják, hogy már bizony háromszoros nagypapa.

A színész 1977-ben találkozott Cassandra Harris színésznővel, akit 1980-ban feleségül vett, házasságukból pedig két fiú, Sean és Chris született! Cassandranak már volt egy lánya a korábbi kapcsolatából, így amikor a kis Charlotte édesapja elhunyt, Pierce örökbe fogadta a lányt és sajátjaként nevelte. Sajnálatos módon Cassandránál 1987-ben petefészekrákot diagnosztizáltak, és hosszú betegség után végül 1991-ben hunyt el és Pierce egyedül nevelte tovább 3 csemetéjét egészen addig, amíg nem találkozott második feleségével.

A színész gyermekei közül a sajnos 2014-ben szintúgy petefészekrákban elhunyt Charlotte-tól kettő, míg fiától Seantól pedig egy unokája van.
Forrás: A 60 éves színésznek egy lánya van, Jane, akinek 2010-ben egy fia született, így Jim mindössze 48 évesen vált a kis Jackson Riley Santana nagypapájává.
Forrás: Az 58 éves színész fiának Westonnak négy gyermeke van, a legidősebb pedig már 8 éves.
Forrás: A zenész még csak 51 éves, de fia Robert James Ritchie, Jr. révén már egy 8 éves kislány, Skye nagypapája.
Forrás: Az 59 éves ma már visszavonult világhírű kosárlabdázó első házasságából született lánya, Jasmine 2019-ben egy fiúunokával, Rakeem-el ajándékozta meg a büszke nagypapát.
Forrás: Bár elsőre nehezen mondanánk meg de a világhírű rapper 51 éves és mindössze 43 éves volt, amikor megszületett első unokája, Zion. A kisfiút azóta még 5 másik unoka követte, sajnos közülük egy, Kai Love mindössze 10 napot élt.
Forrás: Az 57 éves színész legidősebb lánya, a most 38 éves Cassandra Jade Estevez 2013-ben egy lányunokával lepte meg a mostanság botrányos életéről híres színészt.
Forrás: A 73 éves színésznő is 2019-ben lett nagymama, amikor legidősebb lánya, Mamie Gummer egy egészséges kisfiúnak adott életet.
Forrás: A kétszeres Oscar- és Golden Globe-díjas színésznőnek 3 gyermeke és összesen 5 unokája van.

12 világsztár, akiről nem gondoltad volna, hogy már nagyszülő

A sztárok élete megannyi rejtélyt és titkot rejt, vagy éppenséggel olyan tényszerű dolgokat, melyek mellett a sok pletyka és hír közepette képesek vagyunk könnyedén elsuhanni.