Galéria
Forrás: A Modern családdal ismertté vált Arielnek, 2014 óta nővére a törvényes gyámja, miután a bíróság édesanyjukat alkalmatlannak találta a szülői feladatok ellátására. Az asszony ugyanis hosszú éveken át nem csak lelkileg, de testileg is bántalmazta a gyermekeit.
Forrás: A színésznő és édesapja, Jon Voight kapcsolata a 70-es években romlott meg, amikor szülei elváltak. Idővel Angelina elhagyta apja vezetéknevét is és a kettejük közti jó viszonyra már nem sokan szavaztak volna, ám most mégis úgy tűnik, hogy az azóta eltelt sok-sok évtized és a 6 unoka kicsit közelebb hozta őket egymáshoz.
Forrás: A Reszkessetek, betörők sztárjának nem volt könnyű gyerekkora. Szülei amolyan sztárcsináló családként sorra próbálták bejuttatni csemetéiket az álomgyár falai közé, a színésznek pedig ebből lett elege. Végül 15 évesen beperelte a szüleit, és teljesen legális keretek közt vált függetlenné tőlük. Egy interjúban azt nyilatkozta, hogy édesapja többször is bántalmazta őt, és igazából mindig is féltékeny volt fia sikereire, ennek fényében pedig nem meglepő, hogy állítólag közel 25 éve nem beszélnek egymással.
Forrás: A Jóbarátok sztárjának édesanyja, Nancy Dow egykoron modellként kereste a kenyerét, így elég furcsa mércét állította lánya elé. Sosem tartotta elég szépnek és csinosnak Jent, és minden miatt is kritizálta őt. Édesanyja 1999-ben könyvet írt a színésznőről, ez a húzás pedig az utolsó csepp volt a pohárban. A színésznő bár utolsó éveiben anyagilag támogatta az édesanyját mindenben, ettől függetlenül Nancy halála előtt nem sokkal törölte lánya nevét a végrendeletéből.
Forrás: A Pletykafészek sztárjának gyerekkorát mintha hollywoodi filmesek írták volna! Édesanyja, Constance éppen kábítószer-kereskedelem miatt ült a börtönben, amikor világra hozta lányát, és sajnos az édesapja szintúgy büntetését töltötte ekkor valahol az Egyesült Államokban. A kis Leightont egy ideig a nagymamája nevelte, majd szabadulása után édesanyjához került. Jó pár évig igazi anya-lánya kapcsolatban éltek, ám a hírnév itt is közbeszólt. A színésznő minden hónapban egy komolyabb összeggel támogatta beteg öccse gyógykezelését, és jó ideig nem is sejtette, hogy édesanyja az így kapott szép kis apanázst különféle szépészeti műtétekre költötte, aminek aztán természetesen per lett a vége, és a bíróság Leightonnak adott igazat.
Forrás: Mára úgy tűnik, hogy minden rendeződött Mariah Carey és operaénekes édesanyja, Patricia Hickey között, de nem volt ez mindig így. Pár éve a Grammy-díjas énekesnő nővére ugyanis komoly és súlyos vádakkal illeti édesanyjukat, aki állítólag sok-sok évtizeddel ezelőtt sátánisat szektavezető volt, és ezekre a sokszor állatáldozattal járó rituálékra gyermekeit is magával vitte. A hírt később bátyjuk is megerősítette, ennek fényében pedig talán érthető, hogy Mariah miért volt hosszú éveken át a drogok és az alkohol rabja.
Forrás: A színésznő 15 éves volt, amikor a szülei elváltak, és ezután igazából sose találta meg édesanyjával a közös hangot. A szakadék pedig olyan mély lett köztük, hogy Meg még Dennis Quaiddel kötött esküvőjére sem hívta meg őt!
Forrás: Miután a színésznő 1997-ben megkapta a Boogie Nights egyik szerepét, szülei elhatárolódtak tőle. Hithű katolikusként ugyanis nem tudták elfogadni azt, hogy lányuk az elképzeléseikkel ellentétben a színészi pályát választotta. Bár Heathernek még mindig fáj valahol a dolog, de már megbarátkozott a szomorú ténnyel, hogy neki ilyen szülők jutottak.
Forrás: Az amerikai színésznő 7 éves volt, amikor szülei elváltak, és ő édesanyjával és testvérével az ország másik felére költözött. Édesapja pedig nem nagyon erőltette meg magát, hogy mintaszülő legyen, így Brie végül 16 éves kora után maga döntött úgy, hogy semmi értelme annak, hogy továbbra is kapcsolatban maradjanak. Az elmúlt 15 évben nem beszélt az édesapjával!
Forrás: Az énekesnő mindössze 3 éves volt, amikor apja, Mark elhagyta őt és édesanyját. Bár a férfi próbált jó apa lenni, alkoholizmusa annyira mélyre taszította, hogy 2011 óta egy szót se beszélt a lányával, és elfogadta azt, hogy ez már nem is változik majd. Élete hátralévő részében magányosan élt, Adeleban pedig olyan mély a harag, hogy édesapja 2021 májusában bekövetkezett halálát sem kommentálta sehol.

Sztárok, akiknek rossz kapcsolata van a szüleivel

A sztárok élete megannyi rejtélyt és titkot rejt, vagy éppenséggel olyan tényszerű dolgokat, melyek mellett a sok pletyka és hír közepette képesek vagyunk könnyedén elsuhanni.