Galéria
Forrás:

Véleményünk: Oké, akkor férfiaké az elsőbbség. Szépen feküdj le szívem, és próbáljuk ki rajtad, hogy milyen jól működik az új szőrtelenítő szettem.


Forrás:

Véleményünk: Én is imádom az alakodat édes. Na hozz még egy szelet süteményt, és akkor nem szakítunk.


Forrás:

Véleményünk: Ez most egy pornófilm forgatásra lesz? Csipke. Ha már fehérnemű, akkor mást nem jöhet szóba, csak a csipke. És nem forgatunk semmit.


Forrás:

Véleményünk: Micsoda izgalom. Ha nem mondom el az év minden napján, hogy mennyire gyönyörű ez a robotgép, akkor nem, nem kérek robotgépet, mikrót, pirítót, turmixgépet, és ki tudja, mik vannak még egy csúcsszuper háziasszony konyhájában. Mi az a konyha?


Forrás:

Véleményünk: Hogyan találjam meg a lelkibékém? Mi a létezésem értelme? Mondjuk az, hogy olyan pasit találjak magamnak, aki nem utalgat arra, hogy romokban az életem. Talán miattad?


Forrás:

Véleményünk: Igen, elmúltam már 14 éves, és alkohollal is kiszolgálnak egy szórakozóhelyen. Valljuk be, mi nők imádjuk a csajos dolgokat, de van az a méretű plüssmaci, ami már nekünk is sok.


Forrás:

Véleményünk: Legalább a kedvenc üzletemet sikerült volna eltalálnod. Olyan jó érzés, hogy ennyivel meg akartad úszni az ajándékozást, de nem sikerült. Hol a rendes ajándékom?


Forrás:

Véleményünk: "Anyukám is ezt használja." Édes, ez most neki lesz, vagy nekem? Nem, nem vagyok klónja, szóval nem kérek semmi olyasmit, amit egy nálam 20 évvel idősebb nő használ.


Forrás:

Véleményünk: Ne merészelj masnit kötni a... Igen, utána apámnak is elmesélem, hogy a karácsonyi ajándékom egy szatén szalag volt. Reménykedjünk, hogy nem kérdez többet.


Forrás:

Véleményünk: Csak ne kezd el nyomni ezt a lényeg az együtt töltött idő, meg a szeretet szöveget. Csináltál egy romantikus vacsorát, oké. Már most tudom mit kérek jövő karácsonyra, egy új pasit!


10 dolog, amit egyetlen nő sem szeretne karácsonyra

Íme a lista arról, hogy mit ne vegyél soha egy nőnek! Ha csak külön nem kéri persze...