Galéria
Forrás: Denzel Washington és Whitney Houston játssza a főszerepet ebben a romantikus vígjátékban.
Forrás: Jessica Biel 16 évesen szerepelt ebben a romantikus karácsonyi filmben.
Forrás: Az egyik legrosszabb karácsonyi filmnek választott alkotásban Ben Affleck mellett Christina Applegate is feltűnik.
Forrás: Rob Lowe mellett, Neil Patrick Harris is szerepet kapott ebben a romantikus alkotásban. Az Így jártam anyátokkal ismertté vált színésznek egyébként nem ez az egyetlen karácsonyi filmje, ugyanis 2011-ben szerepelt a Kalandférgek karácsonyában is.
Forrás: Az American Horror Story hatalmas sikere előtt Sarah Paulson is megmutatta romantikus filmekbe illő oldalát.
Forrás: Nemcsak Sarah Jessica Parker tűnt fel karácsonyi filmben (Kőkemény család), hanem Kristin Davis is, sőt ebben a filmben pont Sarah Jessica Parker férje, Matthew Broderick oldalán látható. Na meg persze Danny DeVito is szerepel ebben a kicsit elfelejtett családi vígjátékban.

Zárójelesen jegyeznénk meg, hogy Kristin Davis ezen kívül még két másik karácsonyi filmben is látható, a Karácsony a vadonban és A karácsonyi lovagban.
Forrás: Bizony, bizony Patrick Swayzet is láthattuk karácsonyi filmben.
Forrás: Lehet feltűnt de már elfelejtetted, hogy Jim Carrey játszotta ebben az alkotásban Ebenezer Scrooget, a kapzsi és szívtelen öregembert, akit hidegen hagy a karácsony.
Forrás: És szintúgy ebben a filmben tűnik fel Colin Firth is.
Forrás: Az egykori James Bond, Roger Moore is igent mondott egy karácsonyi tévéfilmre.
Forrás: Lehet arra emlékszel, hogy a Cukortündért Keira Knightley játszotta, na de rémlik, hogy Rőt anyó bőrébe a csodálatos Helen Mirren bújt?!

11 híresség, akiről sokan nem is tudják, hogy karácsonyi filmben szerepelt

Nem éppen a világ legtitkosabb projektjei közt tartjuk őket számon, ám a futószalagon gyártott sztorik mellett mégis hajlamosak vagyunk elfeledkezni ezekről az alkotásokról.