Galéria
Forrás: A gyönyörű modell - aki egyébként három kisfiú édesanyja - még 2006-ban dobta piacra Kora Organics nevű márkáját, amely egészen 2009-ig csak Ausztráliában volt kapható, ám a természetes összetevőket tartalmazó natúrkozmetikumok annyira népszerűek lettek, hogy ma már több, mint 25 országban megtalálhatóak.
Forrás: A 90-es évek legszebb és legkeresettebb modelljei tudták mitől döglik a légy. A Fashion Cafét 1995-ben alapította Naomi Campbell, Elle Macpherson, Claudia Schiffer és Christy Turlington. A New York-i Rockefeller Centerben található hely óriási népszerűségnek örvendett, hiszen aki belépett oda, az úgy érezte magát, mint egy topmodell a kamerák kereszttüzében. 
Forrás: Tyra a 90-es évek egyik legnépszerűbb Victoria's Secret modellje volt, aki még a 2000-es években döntött a váltás mellett. A kifutót a TV-re cserélte, ami igazán jó lépés volt, mivel olyan nagysikerű műsorok háziasszonya lett, mint a Topmodell leszek!, amely több évadot is megélt.
Forrás: Az egykori szupermodell 1999-ben úgy döntött, hogy ideje valami sokkal mélyebb dologba vágnia a fejszét. A Nylon nevű divatmagazin társalapítója lett, amelynek indulásakor még fotósként is részt vett a munkában.
Forrás: A lenyűgöző szépséggel megáldott Elle világéletében imádta a sportot és az egészségére is nagyon odafigyelt. Nem csoda, hogy végül létrehozta a WelleCo nevű márkát, amely emésztést segítő termékeket, étrend-kiegésztőket forgalmaz. Sőt, mi több azóta szépségápolási termékeket is piacra dobott.
Forrás: David Bowie özvegyéről mindig is tudni lehetett, hogy nemcsak szép, hanem okos is. Olyan kozmetikai termékcsaládot indított el, amely kifejezetten a sötét bőrű nőknek kínál széleskörű kínálatot minden termékből. A márka bevezetése óta eltelt 25 év alatt az Iman Cosmetics kiterjedt a bőrápolásra, és olyan nagy cégek értékesítik, mint a Target, a Walmart és a Walgreens.

Mert a szépség nem minden! 6 szupermodell, akik kőkemény üzletasszonyok lettek

Nagyon úgy tűnik, hogy minden idők egyik leghíresebb topmodellje is tudna miről mesélni, ha az örök fiatalság titkáról kérdeznénk!