Galéria
Forrás: Ez a hibrid dekorációs irányzat a skandináv karácsonyi dekoráció egyszerűségét ötvözi a japán esztétika időtlen eleganciájával. Hát ez a japandi! Egyszerű formák, természetes anyagok és színek, ez a letisztult és minimalista irányzat ugyanakkor igazán különleges, és meghitt hangulatot csempész az otthonodba.
Forrás: Ha szereted az egyszerű dolgokat, akkor ez a karácsonyfatrendet neked találták ki. Ennek a monokróm stílusnak a lényege, hogy az egész fán mindössze egyetlen szín, és lehetőleg egyetlen fajta dísz uralkodjon. Merész és stílusos, nem?
Forrás: Elmúltak azok az idők, amikor választani kellett az arany és az ezüst között, idén ugyanis ők együtt a legütősebb páros. Sokak szerint nincs is ünnep csillogás nélkül, nos idén ezt most teljesen kimaxolhatod!
Forrás: Ha már a kimaxolásnál tartunk, karácsonykor tényleg nem kell visszafognod magad, és ha a te szívednek a hagyományos és klasszikus ünnepi hangulat a legkedvesebb, akkor valósítsd meg ezt az ötleted, ugyanis ha valami, akkor a piros és a zöld sosem megy ki a divatból. Ezt garantáljuk!
Forrás: Ha mindez túl soknak tűnik, meríts ihletet a skandináv designból, ahol a minőség mindig előnyt élvez a mennyiséggel szemben. A minimalizmusnál ők semmit nem értékelnek többre, és bizony sokszor a fenyőt is mindössze fényfűzérrel díszítik. Ugye milyen varázslatos?
Forrás: Ahogy korábban említettük, egy ideje nagyon népszerűek a különlegesebb műfenyők is. Hogy miért nem csak zöld fenyőben érdemes gondolkodni, annak ez a kép a bizonyítéka. Különleges, drámai, varázslatos!

Ezek a legnépszerűbb karácsonyfatrendek 2021-ben

Minden karácsonymániás kedvenc része az ünnepekben a fenyőfa feldíszítése. Ez a legvártabb ünnepi rituálé, a pillanat, ahol a izgalom csúcsosodik, amikor a karácsony varázsa végérvényesen megszállja az otthonainkat!