Galéria
Forrás: Kim még bőven a Keeping Up with the Kardashians című valóságshow előtt gardróbrendezőként dolgozott és többek között barátnőjének Paris Hiltonnak is dolgozott. A gardróbrendszerezés mellett pedig segített eladni milliárdos barátnője megunt ruháit az eBayen. Kim egy régi felvételen arról is mesélt, hogy Paris mellett egyébként még dolgozott Serena Williamsszel, Rob Lowe-val, Brandyvel és Cindy Crawforddal is.
Forrás: A színésznőt egykoron Stephen Colbert, amerikai humorista, a The Late Show házigazdája - és felesége, Evelyn McGee-Colbert alkalmazta bébiszitterként.
Még 1996-ban a Kerge város forgatásán találkoztak, a felvételek után pedig Jennifer örömmel vállalta, hogy Colbert lányának, Madeline-nek a bébiszittere lesz és egészen addig a család alkalmazásában is állt, amíg nem szerzett magának egy ügynököt és nem költözött Los Angelesbe.
Forrás: Az Office-al világhírűvé vált John Krasinski első munkája is egy talkshowhoz kötődik. Ő ugyanis még szakmai gyakorlatát töltötte a kulisszák mögött, és az volt a feladata, hogy meghallgassa és persze nevetéssel valamennyire véleményezze is Conan O’Brien, Late Nigh műsorába tervezett poénos monológjait.
Forrás: Az HBO Csajok című sorozatával ismertté vált Allison Williams édesapja, Brian Williams ismert amerikai újságíró és a színésznő is elismerte, hogy a papa kapcsolatai segítettek neki abban, hogy egykoron Tina Fey asszisztense legyen.
Forrás: Mielőtt a brit királyi család tagja lett volna, vagy mielőtt szerepet kapott a Briliáns elmékben, Meghan Markle szorgalmasan járt a különféle meghallgatásokra. Hogy fizetni tudja a számláit, kalligráfiával foglalkozott (ez a szépírás művészete). Többek közt Robin Thicke és Paula Patton esküvőjén is dolgozott, illetve azt is elárulta, hogy a Dolce & Gabbana ünnepi lapjait is ő írta egykoron a hírességeknek.
Forrás: A Step uppal ismertté vált Jenna még Janet Jackson segédtáncosaként kezdte a pályafutását, majd olyan ismert előadóművészek mögött táncolt, mint Pink, Missy Elliott, Kelly Clarkson és Justin Timberlake.
Forrás: Kim húga, Khloé is egy híresség mellett kezdte a pályafutását Rövid ideig ugyanis Nicole Richie asszisztense volt. Egy suliba jártak és legjobb barátok lettek, így mikor Nicole életébe bejött a Simple Life című reality, akkor megkérte Khloét, hogy legyen az asszisztense.
Forrás: A 2000-es évek elején, amikor Kanye Chicagoból New Yorkba költözött, először producerként alkalmazták a Roc-A-Fella Recordsnál, melynek társalapítója Jay-Z volt. Az elkövetkezendő években Kanye 4 dalt producált Jay-Z-nek és a többi már, mint tudjuk: történelem!
Forrás: A ma már világhírű divattervező egykoron a Csajok című sorozat megálmodójának és főszereplőjének, Lena Dunhamnek a bébiszittere volt és a fő feladata az volt, hogy minden nap suliba vitte a kis Lenat.
Forrás: A Modern család imádnivaló Cameronja még 1995-ben a népszerű country énekes, Garth Brooks biztonsági szolgálatában dolgozott. A színész első kisebb szerepét 1999-ben kapta a Dharma és Greg, avagy kettőn áll a vásár című sorozatban.

10 híresség, aki egykoron más hírességeknek dolgozott

Ők már a reflektorfény előtt, a háttérből nézve megtapasztalhatták a sztárlét összes oldalát.