Galéria
Forrás:

Hatalmas műszempilla, fémes csillogás a szemeken, és az elmaradhatatlan vörös rúzs – akár egy modern porcelánbaba, olyan volt Lady Gaga a Csillag születik premierjén ezüst ruhájában, és hozzá passzoló ezüstös sminkjével.


Forrás:

Maga volt a két lábon járó elegancia, amikor 2018-ban végigvonult a Velencei Filmfesztivál vörös szőnyegén: a magasra fésült konty, és a visszafogott, púder színek tökéletesen kiemelték vonásait.


Forrás:

Kiköpött Marilyn Monroe – és nem csupán a fehér ruha miatt! A retro, platina szőke fürtöktől elkezdve, a természetes hatású sminkig minden egy klasszikus hollywoodi színésznőt idealizál.


Forrás:

Amikor a kevesebb néha több. Akár egy reneszánsz festményből is előbukkanhatott volna Gaga, aki a feltűnő ruhakölteményt csupán oldalra fésült hosszú frufruval és egy szemfókuszú sminkkel dobta fel. Természetesen a hosszú műszempillák ezúttal sem maradhattak el, ahogy az alsó szemhéj világos árnyalattal való kiemelése sem. 


Forrás:

Tetőtől talpig punk-rock stílusban nyomult a 2019-es Grammy díjátadón! Mégis, amin mindenki szeme megakadt az a természetes vadság volt, amit sminkje és frizurája tükrözött: kócos hatású long bob és füstös szemek – az ékszer már csak hab a tortán.


Forrás:

Nagyon emlékezetes volt a 2019-es Golden Globe-díjátadós megjelenése is, ahol minden szempárt a halványkékben pompázó kontya vonzott. Az erősen kiemelt szemöldök, a füstös szemek, és a nude ajak egész egyszerűen közönségdíjas megjelenés lett.


Forrás:

Helló, 70-es évek! Elképesztő, hogy mennyire hasonlít Lady Gaga ebben a szettben Kesha-ra! A neon színek a szemen nem mindennapi megjelenést nyújtottak!


Forrás:

Kell bárkit emlékeztetni az esetre, amikor 2019-ben ellopta a rivaldafényt mindenki elől az Oscar-díjátadón? A Tiffany gyémántok és a földig érő, fekete ruha már alapból remekmű volt. De mindezt megfejelte egy brutálisan szép konttyal, így érhető módon bőven elég volt már egy visszafogott smink is ahhoz, hogy átragyoghassa az éjszakát.


Forrás:

A jeges-szőke hullámok és a lágy rózsaszín ajak mind-mind hozzájárultak ahhoz, hogy sose felejtsük a 2015-ös Grammy megjelenését.


Forrás:

A visszafogottság szikráját sem mutatta ugyanakkor a 2019-es SAG Award-on. A mélybordó ajak, a füstös, barna szem egy igazán extra frizurával lett megspékelve.


Forrás:

Neutrális sminkje egy perc alatt a Nárnia Krónikáiból ismert Jadist, a Fehér Boszorkányt juttatja eszünkbe. Vagy épp egy olajfestményből libbent a vörös szőnyegre? Bárhogy történt is, jól állt neki!


Forrás:

Senki sem tudja úgy viseli a vastagon, feketével keretezett szemeket, mint Lady Gaga. A 2018-as Grammy megjelenése úgy tökéletes, ahogy van – némi pasztell rózsaszínnel feldobva.


Forrás:

Nem lehet elmenni szó nélkül a 2019-es Met Gálán villantott stílusa mellett sem. Bár a hatalmas, extrém műszempilla-költemény sokaknál nem talált be, azonban a divatvilág egyértelműen a imádta. Csupán a pislogásoktól féltették…

 

 


Lady Gaga 13 emlékezetes megjelenése

Ma már persze sokkal kritikusabb szemmel nézi egykori önmagát!