Galéria
Forrás: Nem: transz férfi
Névmások: He / They

A korábban Ellen Page néven ismert színész az Instagramon jelentette be, hogy végre elég erőt érzett magában, hogy felvállalja igazi énjét. Coming outja újabb nagy lépés volt az LMBT közösség szempontjából, azóta pedig mellét is levetette.
Forrás: Nem: Genderfluid
Névmások: she / her

Miley Cyrus még 2015-ben árulta el, hogy sem lánynak, sem fiúnak nem tartja magát, ahogy az sem érdekli, hogy a párja milyen nemű.
Forrás: Nem: Genderfluid
Névmások: They / Them

Miller 2018-ban beszélt nyíltan arról, hogy valójában genderfluidnak érzi magát: „Nem vagyok férfi. Nem vagyok nő. Emberként azonosítom magam.”
Forrás: Nem: transz nő
Névmások: she / her

Cox már egészen fiatalon rájött, hogy rossz testbe született. „Szívemben, lelkemben tudtam, hogy lány vagyok." Annak ellenére, hogy kevés támogatást kapott, az érzései soha nem szűntek meg a nemét illetően, így a főiskolai évei során nem változtató műtéten esett át. Ma pedig ő az első nyíltan transznemű színésznő, akit jelöltek a Primetime Emmy-díjra.
Forrás: Nem: Genderfluid
Névmások: she / her

Delevigne nyíltan pánszexuális és genderfluid. A csoda szép topmodell szerint élete egyik legmeghatározóbb pillanata volt, amikor rájött, hogy a nemiség többet jelent annál, hogy férfi vagy nő.
Forrás: Nem: Nem-bináris
Névmások: Ismeretlen

McGowan elutasítja a nem fogalmát, amikor identitásáról kérdezik. Állítása szerint sem férfi, sem nő nem akar lenni.
Forrás: Nem: Genderfluid
Névmások: she / her

A színésznő elmondása szerint mindkét nemmel tud azonosulni és nagyon is jól érzi így magát a bőrében. „Ha nagyon választanom kéne, akkor fiú lennék. Fiúnak érzem magam, de nem érzem úgy, hogy más testben kellett volna születnem. Úgy érzem, hogy mindez csak az öltözködésemben, a beszédemben, valamint a megjelenésemben vehető észre"
Forrás: Nem: Nem-bináris és genderqueer
Névmások: they / them

Az énekes 2017-ben jelentette be, hogy genderqueer, ami azt jelenti, hogy a férfi és női nemmel is azonosulni tud. Instagramján a következőt írta: "Miután egy életen át háborúztam a nememmel, úgy döntöttem, hogy kívül-belül magáévá teszem azt, ami vagyok"

7+1 híres ember, akik büszkén vállalják, hogy transzneműek vagy nem-bináris neműek

Az utóbbi időben egyre gyakrabban láthattuk a nyilvánosság előtt, és az Instagramon is aktívabbá vált a színész.