Galéria
Forrás:

Kristen Bell és Dax Shepard 2009-ben jegyezték el egymást, de 2013-ig vártak az esküvővel. De nem azért, mert hatalmas ceremóniát terveztek, a két híresség a Beverly Hills-i városházán kelt egybe, csak a család és a közeli barátok voltak jelen. Bell és Shepard megfogadta, hogy csak akkor fognak egybe kelni, hogyha mindenkinek egyenlő joga van a házassághoz. Így csak 4 évvel az eljegyzésük után, akkor házasodtak össze, amikor California engedélyezte az azonos neműek házasságát. 


Forrás:

 

Keira Knightley 2013-ban kelt egybe a zenész James Rightonnal. A két híresség egy Dél-Francia kisvároban házasodott össze, a helyi városházán. Az esküvőn mindössze 10 ember volt jelent és az egész nem tartott tovább 10 percnél. Az őket összeadó anyakönyvvezető azt mondta: „Csodálatos volt. Nagyon boldogok voltak, látni lehetett. Nevettek és a családjukkal osztották meg ezt a pillanatot. Nagyon érzelmes volt és nagyon egyszerű.”

 

 

 

 


Forrás: Matt Damon és Luciana Barosso szerelme igazi filmbe illő történet. A színész 2003-ban, egy bárban ismerte meg Barossot, aki pultosként dolgozott. 2005-ben, amikor egybekeltek nem akartak nagy felhajtást. A Manhattani városházán mondták ki az igent, a szűk család és a barátaik körében.

 


Forrás: Salma Hayek 2009-ben ment hozzá a francia milliárdoshoz Francois Henri-Pinaulthoz. A színésznő és az üzletemben a párizsi városházán keltek egybe, titokban. Később persze nem maradhatott el a fényűző lagzi sem, Velencében tartottak meg egy második ceremóniát.

 


Forrás: Lehet, hogy Isla Fisher úgy érezte, az Ünneprontók ünnepe című filmben látott már elég nagy esküvőt. Ő és a humorista Sasha Baron Cohan egy egyszerű szertartáson keltek egybe 2010-ben Párizsban. Egyébként is kinek kell fényűző esküvő, ha Párizsban lehet?
Forrás:

Joe Jonas és Sophie Turner eljegyzését az egész világ láthatta Instagramon, az esküvőjük viszont már sokkal titokzatosabb volt. A páros a 2019-es Billboard Music Awards miatt utazott Las Vegasba, ahol spontán eldöntötték, hogy megesküsznek. A vegasi ceremónián csak néhány közeli rokon és barát volt ott. Persze később tartottak egy valódi esküvőt is, Franciaországban mondták ki újra a boldogító igent.


Forrás: John Legend és Chrissy Teigen ma már szinte mindent megosztanak Instagramon, ezért igazán megdöbbentő, hogy ők is titokban házasodtak össze. A páros egy gyönyörű olasz menyegzőt tervezett a Comói-tónál, de előtte hivatalosan is egybekeltek New Yorkban, ahol csak az anyakönyvvezető volt jelen.

Forrás: Jessica Alba és Cash Warren nem bajlódtak az esküvő szervezéssel. 2009-ben egyszerűen besétáltak a Beverly Hills-i anyakönyvvezetőhöz és összeházasodtak. Alba ekkor 8 hónapos terhes volt, az esküvőn egy egyszerű kék ruhát viselt és lófarokba kötötte a haját.

Híres párok, akik titokban házasodtak össze

A színész a maga imádnivaló könnyedségével mesélte el hihetetlen násza történtét.