Galéria
Forrás:

A sármos brit színésznek, Jude Law-nak van egy fotósként, stylistként és illusztrátorként dolgozó nővére, aki szívtipró testvérével ellentétben ritkán szokott szerepelni nagy nyilvánosság előtt.


Forrás:

Steve Buscemi öccse, Michael Buscemi is a színészi pályára lépett, kisebb szerepekben, televíziós sorozatokban fel-felbukkan a neve.


Forrás:

Tudtad, hogy a gyönyörű, tehetséges és fiatal színésznőnek van két bátyja? Nekik nem sok közük van a reflektorfényhez, imádott hugicájukat viszont olyan jeles eseményekre, mint például az Oscar díjátadó, boldogan elkísérik. 


Forrás:

A testvérek legismertebb tagja Alexander, aki legfőképpen a véres, vámpíros sorozat, a True Blood rossz vámpírjának megformálásával tett szert nagyobb hírnévre. De felejthetetlen alakítást nyújtott a Hatalmas kis hazugságok című sorozatban Nicole Kidman férjeként is. A színész két másik fiútestvére, Bill és Gustav Skarsgaard szintén színészek, ahogyan édesapjuk is, a világhírű Stellan Skarsgard.


Forrás:

Nincs egyszerű dolga világhírű nővére árnyékában, ráadásul ő is hasonló pályát választott a szórakoztatóiparban, szintén énekes és színésznő.


Forrás:

Dobos és dalszövegíró, aki időközben világhírűvé vált öccsével zenél együtt a mai napig a 30 Seconds to Mars nevű bandában. Míg Jared egyre nagyobb karriert futott be színészként is, Shannon maradt a háttérben, a dobok mögött.


Hírességek kevésbé ismert testvérei

Ismét egy intim, családi pillanatba engedett betekintést a világhírű tervező.