Galéria
Forrás: Emlékeztek még erre a 2008-as filmre? Ha nem, Paris Hilton filmben viselt menyasszonyi ruhájára akkor is már biztosan örökre emlékezni fogsz!
Forrás: Az 1989-es alkotásban Sally barátnője, Marie viseli ezt a fura ruhát, ami akár egy nagyobb átalakítás után még jó is lehetne, de sajnos nem az.
Forrás: A '80-as évek gimisfilmjeinek sztárja Molly Ringwald viselte ezt a sok szempontból is érdekes darabot - természetesen csakis a film kedvéért!
Forrás: Toula ruhája bőven kimeríti a sok(k) fogalmát, talán sokan már a film készültekor, 2002-ben is így gondolták.
Forrás: Lehet, hogy a szándék a fontos, és nem illik semmibe venni egy családi ereklyét, ám ettől függetlenül Sandra Bullock Nász-ajánlatban viselt darabja se úszta meg, hogy szabása miatt ne a legrosszabbaknak íródott listán landoljon.
Forrás: Filmsikerek ide vagy oda, szegény Keira Knightley ruhájának nem sikerült belopnia magát a nézők szívébe!
Forrás: Bár szerintünk annyira még ki sem lóg a kor szellemiségéből ez a darab, ettől függetlenül az emberek nem szerették Cosette, azaz Amanda Seyfried menyasszonyi ruháját.
Forrás: Nyilvánvaló, hogy a jelmeztervező túl akart kicsit lőni a célon, de ha egy pillanatra is komolyan vesszük ezt a habos-babos csodát, hát... nem is tudjuk...
Forrás: Cameron Diaz, azaz Kimmy ruhája is a legtöbb internetes listán megtalálható, és sajnos nem azért, mert annyira káprázatos. De tény és való, hogy 1997-ben még egész más trendek voltak.
Forrás: Szegény Cameron Diaz 2008-ban is kapott egy béna ruhát. Persze egy random, részegen eldöntött Las Vegas-i  esküvőnél nem szép dolog ítélkezni, de ha egy filmről van szó, akkor egy hajszálnyival több ízlést elbírna még az ember lánya. Nem?
Forrás: Sokak szerint Carrie nagyon elszúrta a választást, hiszen Vera Wangtól kezdve, Christian Lacroix-on át, Oscar de la Renta és Dior kreációi közül bármit választhatott volna, de ő mégis emellett a Vivienne Westwood darab mellett döntött, aminek se a mellrésze, se a stílusa nem illik igazán Carrie karakteréhez. Te mit gondolsz?

10+1 filmes esküvői ruha, amit sokak szerint jobb lenne elfelejteni

A lista bár szinte végtelen hosszú is lehetne, mi most megpróbáltuk a legnépszerűbb darabok közül szemezgetni.