Galéria
Forrás:

Ez a növény igazi csodaszer, amit több száz éve használnak különböző bőrbetegségekre. A 80-as évek elején ráadásul egy texasi kutatólaborban kimutatták, hogy az aloéban található gél akár nyolcszorosára is növelheti a bőrben található kollagéntermelő sejtek számát, és jóval gyorsabban bejut a bőr mélyebb rétegeibe, mint a víz, nedvességgel látva el azt.

Tele van vitaminokkal, nyomelemekkel, ásványi anyagokkal, aminosavakkal és antioxidánssal. Általa újra sima és rugalmas lehet a bőröd. A hatás érdekében érdemes kívülről-belülről alkalmaznod.


Forrás:

A kókuszolajat használhatod hidratáló- és testápolókrémként, napégés ellen, sőt sminklemosóként is kiválóan működik. Nyugtató-, baktérium- és gombaölő hatással rendelkezik, tele van antioxidánssal és szuperül hidratál. Érdemes nem csak külsőleg használni, így még teljesebb hatást érhetsz el.


Forrás:

Az almaecet egy igazán olcsó alapanyag, ami csodákat művel a bőrhibákkal, leszámol a pattanásokkal, sőt akár az apróbb elszíneződésekkel is. Gomba- és vírusölő hatású savas szer, ami leszámol a bőrviszketéssel, gyulladással, a bőrszárazsággal, serkenti a bőr megújulását, ráadásul érzékeny bőrűek is bátran használhatják.


Forrás:

Ez a gyógyító olaj elképesztően sokoldalú csodaszer: antibakteriális, vírus- és gombaölő hatású, felveszi a harcot a pattanásokkal és miteszerekkel, nyugtatja a bőrt, csökkenti a bőrpírt, a viszketést és a bőr faggyútermelését, így kifejezetten azoknak ajánlott a használata, akik zsíros bőrrel rendelkeznek. Figyelem, ez az olaj csak és kifejezetten külsőleg alkalmazható!


Forrás:

Ez a természetes édesítőszer az egyik legjobb bőrápolási csodafegyver, amit bevethetsz bőröd egészségének megőrzése érdekében. Felveszi a harcot a pattanásokkal, nyugtatja a bőrt és jót tesz az allergiás reakciók kezelésében, mint például a bőrkiütések, emellett elhalványítja a hegeket, és a cserepes ajkakat is remekül helyrehozza.


Forrás:

Az avokádó tele van A-, C- és E-vitaminnal, segíti a kollagéntermelést, nyugtatja bőrt, lassítja a bőröregedés első jeleit, véd az UV-sugaraktól és kiválóan hidratál. Minden bőrtípusra ajánlott a használata. Általa a bőr rugalmas, üde, élettel teli és bársonyosan puha lesz. Érdemes kívülről-belülről alkalmazni, igaz, csak mértékkel, hogy miért, arról a linkre kattintva olvashatsz bővebben.  


Forrás:

A shea vajat, csakúgy, mint a kókuszolajat, több száz éve használják a bőr védelme és egészsége érdekében. Serkenti a bőr öngyógyító képességét, felveszi a harcot a pattanásokkal szemben, halványítja a ráncokat, csökkenti a bőrirritációt, a gyulladásokat, fényvédő, bőrpuhító és regeneráló hatással is bír. Hamar felszívódik és hosszan tartó hidratálást nyújt.


Természetes bőrápolás otthon

Az ország egyik első számú kozmetikai cége egész folyamatot állított össze neked arra, hogy hogyan feküdhetsz le teljesen tiszta, ápolt bőrrel.