Galéria
Forrás:

1997-ben feleségül vette Livia Giuggioli olasz filmproducert, és két fiúk született Luca és Matteo. A pár először 2015 környékén költözött külön, ugyanis kiderült, hogy a feleség szeretőt tartott, és bár az asszony a mosolyszünet alatt is kisebb afférba bonyolódott egy olasz újságíróval, végül 2016-ban ismét összejöttek Colinnal. Ám sajnos második nekifutásra se jött össze a dolog és 2019-ben végleg elváltak útjaik. 

Az élet furcsa fordulata az, hogy bár az Igazából szerelemben Colin a saját testvérével kapja rajta csalfa barátnőjét, a való életben a neje, Livia, az egyik közös barátjukkal lépett félre férje háta mögött, aki ráadásul utána egy őszinte levélben részletesen leírta a légyottokon történteket a megcsalt férjnek.
Azt nem tudjuk, hogy mindez csak egy fantáziával teli pletyka-e, de a hírek szerint Colin jelenleg egy szőke, brit tévébemondónővel jár, akiről azon kívül, hogy egy viharos házasság van mögötte, nem sokat tudni.

Na de lássuk a fiúkat!


Forrás: A 22 éves Luca örökölte szülei művészi vénáját, ám ő inkább a zeneiparban képzelni el magát. A fiatal srác jelenleg egy zenekarban gitározik, de vannak szóló projektjei is.
Forrás: Mint például ez a dal!
Forrás: Vagy ez!
Forrás: A 19 éves Matteo szintúgy a zenészként tevékenykedik mostanság. Először bátyja videójában tűnt fel még 2011, mint dobos, akkor Michael Jackson Billie Jean című számát adták elő a testvérek.
Forrás: Most pedig a Strange Child nevű bandában dobol. (Ő balról az első srác!)

Colin Firth fiai már kész férfiak!

Az alma művészi szinten igencsak közel maradt ahhoz a bizonyos fához!