Galéria
Forrás:

Jada Pinkett Smith és Willow. Ebben a történetben minden stimmel, hiszen a két szülő is A-kategóriás (az apa Will Smith), és a gyerekek is nagy örömmel zenélnek-színészkednek. A lány Willow, a fiú pedig Jaden az anyatejjel szívták magukba az ismertté válást. Valószínűleg nem volt választásuk. Jól bizonyítja ezt a tény, hogy rengeteg mentális problémával küzdöttek meg fiatalkoruk ellenére is.


Forrás:

Akinek Monica az anyja, Vincent Cassell az apja, ő maga pedig ennyire gyönyörű, annak valószínűleg nincs más választása, mint híresnek és gazdagnak lenni. Nem csoda, hogy olyan márkák csaptak le rá, mint a Dolce&Gabana.


Forrás:

A topmodell anyuka nem bízta a véletlenre. Bár lánya alacsonyabb, mint a kifutón elvárt, és arca is teljesen eltér anyukája vonásaitól, Moss mama így is No.1 lépegetőt faragott belőle. A 19 éves Lila Grace olyan ruhákat mutat be, mint a Fendi vagy a Miu Miu darabjai és persze a Londoni Divathét elismert résztvevője is.


Forrás:

Liz Hurley és Damien. A 19 éves srác anyukájának köszönhetően már most a legnevesebb tervezők ruháit mutatja be a kifutón, mert színésznő mamája korán felfedezte, hogy Damien arcvonásai és alkata tökéletesek a modell szakmához. A család barátai szerint az ő kapcsolatuk a tipikus mamasárkány anya és pici fia felállás.


Forrás:

A kislány még csak 9 éves, de drágább ruhákat hord, mint az angol királynő, és olyan eseményeken fordul meg, amiről a legtöbb ember még csak nem is álmodhat. A popsztár mama feltett szándéka, hogy gyerekéből olyan megkerülhetetlen ikont farag, mint ő maga.


Forrás:

A recept tökéletes, az anyuka világhírű topmodell, a lánya pedig gyönyörűbb nem is lehetne. Szerencsére Kaia korán ráérzett a modellkedés ízére, most pedig már inkább színészkedik, méghozzá elég sikeresen!


Híres anyukák, akik mindent megtesznek, hogy gyermekükből is hollywoodi csillagot faragjanak

Bár van köztük 23 év, a hasonlóság tényleg elképesztő, ám ennek Ava nem annyira örül.