Galéria
Forrás: A Rock 'n' Roll királya bármilyen hihetetlen, eredetileg szőke hajú volt. Egy interjúban azt is elárulta, hogy karrierje kezdetén volt, hogy cipőkrémmel festette a haját a tökéletes hatás érdekében.
Forrás: Az Oscar-díjas színész már 10 éves korában bekerült a showbizniszbe és 14 évesen végleg a színészet mellett kötelezte el magát. Ebbe a művészi világba pedig abszolút belefért számára az is, hogy egy nyári szünet erejéig egy oroszlánszelídítő segédjeként dolgozott, és veszély ide vagy oda, nagyon szerette ezt a munkát.
Forrás: Azok után, hogy kiderült a színésznő elszántan gyűjti a késeket, talán nem meglepő az sem, hogy Angelina egykoron elgondolkodott azon is, hogy temetések szervezésével szeretne foglalkozni.
Forrás: Az egyik legismertebb amerikai komikusról kevesen tudják, hogy egykoron az orvosi egyetem padjait koptatta. És jól is ment ez a tanulás dolog neki egészen addig, amíg a 20. születésnapján le nem kapcsolták őt a chichagoi reptéren 4,5 kiló marihuánával. Ezek után inkább ő hagyta ott az iskolát, mielőtt kirúgták volna. A hirtelen jött felnőtt élet pedig megannyi mellékes munkát hozott a számára, míg végül felvették a Saturday Night Live-ba, ahol pillanatok alatt a tévénézők egyik kedvence lett.
Forrás: A 79 éves színészről ma már sokan tudják, hogy egykoron ácsként kereste a kenyerét Hollywoodban. De pontosan hogy is volt ez? Pár kisebb filmszerep után úgy hozta ez élet, hogy Ford éppen egy ajtót szerelt be Francis Ford Coppolanak (többek közt A Keresztapa trilógia rendezője), és ekkor ismét összefutott George Lucas-szal, aki megkérte, hogy olvasson fel pár sort készülő filmje forgatókönyvéből. A dolog annyira jól sikerült, hogy Harrison Ford végül megkapta Han Solo szerepét a többi pedig már történelem...
Forrás: A most 80 éves televíziós személyiséget a legtöbben főzőműsoraival és könyveivel kötik össze, ám nem volt ez mindig így. 15 évesen reklámokban szerepelt, majd később a főiskolai tandíját is kisebb modellmunkákkal egészítette ki, többek közt a Chanel is a munkaadói között volt.
Forrás: A plasztikai beavatkozásairól híres énekesnő bizony saját beauty márkában is utazik. Az MDNA Skin-re keresztelt brand égisze alatt kapható egy olyan 600 dolláros (~ 186 ezer forint) arcpakolás, amiért maga Madonna is rajong. Csak egyetlen apró furcsaság van a dologban, mégpedig az, hogy az énekesnő a fenekét ápolja ezzel a kicsit sem olcsó termékkel.
Forrás: Az X-faktor és a Got Talent tehetségkutatók kitalálóját ma már mindenki ismeri, ám azt már kevesebben tudják, hogy a 20-as évei elején filmforgatáson is dolgozott. Simon és testvére többek közt munkát kapott Stanley Kubrick 1980-as Ragyogás című filmjében is. A fiatal srác munkaköri kötelességei közé tartozott, hogy ő tartotta tisztán Jack Nicholson fejszéjét.
Forrás: Az 'N Sync egyik oszlopos tagja, Chris eredetileg a Backstreet Boys csapatát erősítette volna, ám végül AJ került a helyére a végleges felállásban. Chris viszont nem hagyta annyiban a dolgot, és megkereste Lou Pearlman menedzsert, aki beleegyezett abba, hogy hajlandó finanszírozni egy újabb fiúbandát, ha Chris megtalálja a megfelelő tagokat hozzá. A csapat 1995-ben összeállt és az 1996-ban megjelent I Want You Back című kislemezükkel végleg beírták magukat a poptörténetbe.
Forrás: 2000-ben az akkor 20 éves Channing feltűnt Ricky Martin "She Bangs" című videóklipjében. Az akkor leginkább modellmunkákból élő srác 400 dollárt kapott ezért a bartender szerepért!

10 őrületes sztori a sztárvilágból, ami hihetetlen, de igaz

Furcsa történetekkel bárhol találkozhatunk, ám ezek élvezeti értékét nagyban befolyásolja az, ha hírességekhez köthető.