Galéria
Forrás:

A színésznő 2003-ban, 19 évesen ment hozzá egy olasz herceg fiához. Az egyébként filmrendező Tao akkoriban egy iskolabuszban élt, és bár Olivia először elzárkózott a randi gondolatától is, végül szerelem, majd házasság lett a dologból, ami 8 évig tartott.


Forrás: A gyerekszínészként ismertté vált Macaulay és barátnője 17 éves voltak, amikor 1998-ban kimondták a boldogító igent. 2000-ben végül sajnos elváltak.
Forrás: Elizabeth Taylor első nagy szerelmét, Glenn Davist Koreába vezényelték, és bár egy ideig tartották még a kapcsolatot, végül egy újabb udvarló tűnt fel a színen. Bill Pawley el is jegyezte a színésznőt (ez a gyűrű volt Elizabeth híres ékszergyűjteményének első darabja), azzal a feltétellel, ha felhagy a filmezéssel. Ez az ajánlat viszont már nem annyira tetszett Liz édesanyjának, így végül lefújták a frigyet. Ezután került képbe Conrad Hilton, aki drága ékszerekkel halmozta el a színésznőt. Végül 1950. májusában az akkor 24 éves milliárdos csemete feleségül is vette a mindössze 18 éves Elizabeth Taylort, akinek ruhája több mint 2 hónapon át készült a nagy napra. A fiatal férj azonban hamar megmutatta kevésbé barátságos oldalát, nemcsak féktelenül sokat bulizott, de mikor Elizabeth elvetélt, ahelyett, hogy nejét vigasztalta volna, inkább egy tengeri útra indult. Az esküvő után 8 hónappal, 1951. januárjában szétváltak az útjaik.
Forrás: A Tökéletlen idők című film forgatása után az akkor mindössze 16 éves Milla Jovovich hozzáment a 21 éves Shawn Andrewshoz. Nászuk azonban nem tartott sokáig és két hónap múlva érvénytelenítették a dolgot.
Forrás: A színésznő mindössze 19 éves volt, mikor egy hirtelen ötlettől vezérelve hozzáment Jeremy Thomas bártulajdonoshoz. A házasélet azonban csak 1 hónapig tartott. Jeremy később egy interjúban elárulta, hogy már akkor sejtette, hogy vége a nászuknak, amikor Drew nélküle utazott el a nászútjukra, Hawaii-ra.
Forrás: A színésznő kétszer mondta ki a boldogító igent Don Johnsonnak. Először 1976-ban, 19 évesen állt az oltár elé, az akkor 27 éves színésszel, ám ez a nász mindössze 6 hónapig tartott. Majd 13 évvel később, 1989-ben még egyszer megpróbálták és 1994-ig együtt is maradtak - ebből a házasságukból született egyetlen közös gyermekük Dakota.
Forrás: Cher 16 éves otthagyta a szülővárosát, El Centrot és Los Angelesbe költözött, hogy színésznő lehessen. A Chrystals nevű együttes háttérénekese volt, mikor egy kávézóban megismerte Sonny Bonot, egy év múlva pedig az akkor 17 éves Cher nem éppen hivatalos keretek között, egy mexikói hotelszobában ment hozzá a 29 éves Sonnyhoz. Csak 1969-ben, közös gyermekük, Chad születése után kötötték össze hivatalosan is az életüket és 1974-ig házasok is voltak.
Forrás: Bizony, bizony, ebből a házasságból maradt Demire a ma is használt sztárneve. A nehéz családba született, akkor már modellkedő Demi Gene Guynes 18 éves volt, mikor hozzáment a 30 éves zenész Freddyhez és Los Angelesbe költöztek. A színésznő 3 közös dalt is írt az énekessel, sőt még férje zenekarának, a The Nu Kats-nak az egyik klipjében is szerepelt (ide kattintva megnézheted). Boldogságuk azonban mindössze 4 évig tartott.
Forrás: A 19 éves énekesnő és táncos szerelme 2002-ben kötötték össze az életüket. 2010-ben pedig pont azért váltak el, mert LeeAnn egy forgatáson beleszeretett jelenlegi férjébe, Eddie Cibrianba, aki szintúgy egy házasságot hagyott ott az énekesnőért.
Forrás: Végezetül pedig következzen egy házasság, ami még ma is tart.
1996-ban mindenhonnan a Hanson MMMBop című száma folyt, a három fivérből álló banda pedig világszerte ismert lett. Talán Natalie se gondolta volna, hogy minden rajongó legnagyobb vágyát testesíti meg majd azzal, hogy hozzámegy egyik kedvenc zenekara énekeséhez. Pedig így lett! Taylor 19 éves, Natalie pedig 18 éves volt a boldogító igenkor. Házasságuk azóta is tart, és immáron 7 közös gyermek büszke szülei.

10 híresség, aki meglepően fiatalon állt az oltár elé

Egy-két esetben azért ma már felmerül bennünk a kérdés: mit kerestek ezek egymás mellett?