Galéria
Forrás:

Mariah Carey és Nick Cannon az élő példa, hogy viharos válás után is lehet még béke. A hat év házasságból nagy viták és külön költözés, majd válás lett, de mára rendezték viszonyukat és gyakran töltik az időt négyesben ikergyermekeikkel. Válásuk alatt azonban rengeteget vitatkoztak azon, hogy gyerekeik kinél maradhatnak, és ez bizony megkeserítette kapcsolatukat egy időre.


Forrás:

Jennifer Aniston és Brad Pitt volt a nagybetűs álompár. 2000-ben tettek fogadalmat, de öt év házasság után elváltak, mivel 2004-től mindenki pletykálta, hogy Pitt és Angelina Jolie összekavarodott a Mr és Mrs Smith forgatásán. Utána hosszú évekig érezte úgy a színésznő, hogy volt férje megalázta őt ezzel a félrelépéssel. Nem véletlen, hogy PR-osai úgy érezték, muszáj valamilyen megoldást találniuk: ezért sokak szerint Vince Vaughn-nal való kapcsolata csak reklámfogás volt.


Forrás:

Britney Spears és Kevin Federline házassága mindössze két évig tartott, de született két fiuk, akiknek a felügyeleti joga végül az apához került. Nagy volt a hercehurca és valószínűleg ez is közre játszott az énekesnő mentális kisiklásában.


Forrás:

Charlie Sheen és Denise Richards 2002-től voltak házasok 3 évig, de Sheen nem tudta a gatyájában tartani az esküjét, így Richards kipenderítette. Ez már önmagában megalázó volt, ám a színész dorbézolásai és szexuális kalandjai csak még inkább megnehezítették kapcsolatukat. Egyébként legutóbb épp az elmúlt hetekben alakult ki újabb botrány, amikor közös gyermekük a TikTokon árulta el, hogy anyja agresszív, bántotta őt, és bezárva érezte magát vele. Most úgy fest, hogy Charlie-nál lakik gyermekük.


Forrás:

Jessica Simpson and Nick Lachey annyira egymásba voltak bolondulva, hogy még közös valóságshowjuk is volt. Az énekesek mindent a nyilvánosság előtt éltek és ez végül teljesen tönkretette a házasságukat. Három év után beadták a keresetet. Az énekesnő egyébként önéletrajzi könyvében kicsit sem kímélte volt férjét, ami igencsak rossz fényt vetett a zenészre.


Forrás:

Pamela Anderson and Rick Salomon annyira élték a házasságukat, hogy kétszer is elváltak. Először 2008-ban, majd újra összejöttek, megházasodtak, végül 2015 áprilisában végleg búcsút intettek. Ilyen a se veled se nélküled. Arról nem beszélve, hogy Rick még a szexuális életüket is kiteregette egy magazinnak.


Forrás:

Nagy szerelemnek indult Gwen Stefani és Gavin Rossdale kapcsolata, de szörnyű megcsalás ás válás lett a vége. A zenész és az énekesnő 2015 augusztusában váltak el, miután az Us Weekly lehozta, hogy Rossdale évekig csalta Gwent gyermekeik egykori dajkájával, Mindy Mann-nel.


Szakíts, ha bírsz: híres párok, akik megalázták egymást szakítás után

Elég csúnya vita bontakozhatott ki Zayn és anyósa között, aminek még csúnyább vége lett.