Galéria
Forrás: Amikor 2009-ben megrendezésre került a VMA-díjátadó, Shakira és Pink teljesen véletlenül ugyanabban a Balmain ruhában érkeztek. A két énekesnő viszont egy percig sem drámázott ezen, és inkább vidáman pózoltak a kamerák előtt.

"Szerintem őrülten vicces" - nyilatkozta akkor Pink a szettjüket illetően.
Forrás:

Amikor 2010-ben kijött a Már megint te?! című vígjáték, a bemutatóra Jamie Lee Curtis és Sigourney Weaver ugyanabban a ruhában érkeztek. Itt persze szó sem volt véletlen egybeesésről, hiszen a színésznők szándékosan választották ugyanazt a kék ruhát. Ezzel is a film cselekményére utaltak, amiben viszont karaktereik véletlenül érkeztek egyazon szettben!


Forrás:

Három évvel ezelőtt érkezett meg az Ingrid Goes West című film, főszerepben Aubreyval és Elizabeth-tel. A sztori egy megszállott nőről szól, aki annyira rajongani kezd online egy vagány Los Angeles-i nőért, hogy odautazik, és mindent elkövet azért, hogy a közelébe férkőzhessen. Ezért a két színésznő úgy döntött, találó lenne, ha a bemutatóra is ugyanabban a ruhában érkeznének!


Forrás: 2016-ban a Super Bowlt ünneplő partira érkezett a két híresség ugyanabban a fehér összeállításban. Ők sem számítottak erre, de nagyon viccesnek találták a dolgot; Julianne még ki is posztolta Instára, hogy véletlenül ikrek lettek erre az estére.
Forrás:

Jaime és Nicky már nagyon régóta jó barátnők, de amikor 2011-ben megérkeztek egy partira, meglepetten tapasztalták, mennyire hasonló az ízlésük. Ugyanazt a mintás ruhát választották az estére, annyi különbséggel, hogy Nicky egy fekete övet is felvett hozzá. Szerencsére nem bánták a dolgot!


Forrás:

A 2015-ös BET-díjátadón együtt vonultak fel a színpadra, ezért úgy gondolták, jó ötlet lenne ugyanazt viselni. A két színésznő pedig mesésen festett ebben a fehér estélyiben!


Forrás:

Stella McCartney partijára sikerült ugyanabban a ruhában érkeznie Miranda Kerrnek és Chloe Bennettnek is, sőt, még a frizurájuk is hasonló volt. Közös fotót ugyan nem készítettek, de mindkettőjüknek jól állt ez a ruha!


Forrás:

Amikor a Puma és a Balmain közös kollekcióját bemutatták, természetesen rengeteg sztár vett részt a rendezvényen. Így esett meg az, hogy Eva, Amber és Cara is ugyanazt a topot választotta, mégis, mindhárom összeállításnak egy kicsit más lett a stílusa!


8 alkalom, amikor a sztárok ugyanazt a ruhát viselték, ugyanarra az eseményre

A filmipar lassan, de biztos indul újra, ez pedig premierek sokaságát hozza magával, ahonnan természetesen a gyönyörű estélyi darabok se hiányozhatnak.