Galéria
Forrás: Paris Hilton karrierje is elég vegyes. Először csupán mérhetetlenül gazdag volt, majd öröklése után elindította saját brandjét, amit szépségére épített, és arra, hogy elég vicces. A valóságshow meghozta a sikert, utána megkerülhetetlen lett Hollywoodban.
Forrás: Ki gondolná, hogy a talkshowk istennője, Oprah Winfrey mielőtt milliárd dolláros birodalmát kiépítette volna, 17 évesen elnyerte 1971-ben a Miss Black Tennessee díjat.
Forrás: Manapság Nick Jonas feleségeként és számos film gyönyörű sztárjaként tündököl az indiai származású Priyanka Chopra. Az egzotikus szépség nem véletlenül nyerte meg 2000-ben a Miss World-öt!
Forrás: Demi Lovato szépségét az anyja akarta pénzre váltani, így kiskorában gyermek szépségversenyeken kellett indulnia, amit ő szívből utált. Szerencsére kiderült, hogy szépsége mellé igen komoly zenei tehetség is párosul.
Forrás:

Rihanna is bájával tündökölt eleinte, méghozzá középiskolai tehetségkutatókon. Szerencsére kiderült, hogy óriási tehetséges van, amikor mellékesen előadott egy dalt is a szépségversenyen.


Forrás:

Sharon Stone híres a magas IQ-járól, könnyedén lehetett volna agysebész is vagy atomfizikus. Ő azonban megyei szépségversenyeken indult el, majd New Yorkba költözve modellkedni kezdett, végül elemi erővel tört be a filmiparba.


Forrás: A Született feleségek ikonikus sztárja, Eva Longoria szülőhazájában, Texasban rendszeresen versenyzett, mint szépségkirálynő jelölt. 1998 -ban elnyerte a Miss Corpus Christi címet. Modellnek alacsony volt, és mi ezzel nagyon jól jártunk, hiszen eszméletlen jó színésznő.

Szépségverseny, valóságshow, tehetségkutató: Híres nők, akiknek ez hozta meg az áttörést

Nem bírtunk betelni a látvánnyal, amit az American Ballett Theatre vörös szőnyegén láthattunk, ugyanis a sztárvilág színe-java tette tiszteletét, méghozzá a legzseniálisabb ruhákban.