Galéria
Forrás:

Vannak, akik imádják a szeplőiket, és persze vannak, akik igyekeznek minél inkább eltüntetni azokat. Nos, a hercegné az előbbiek táborát erősíti! Egy sminkművész, aki már dolgozott együtt a hercegnével, elárulta, hogy Meghan első és legfontosabb kérése azt volt a sminkelés előtt, hogy olyan alapozót használjon, ami nem fedi el a szeplőit.



Forrás: Noha Meghan sminkje természetesnek tűnik, az nem azt jelenti, hogy nem használ sminkterméket. Leggyakrabban fekete szemceruzával hangsúlyozza szemeit, majd pilláit spirállal festi át.
Forrás: Az ajkait a természetes színénél egy árnyalattal sötétebb ajakceruzával kontúrozza, majd egy áttetsző szájfényt tesz rá. A natúr hatást eredményező trükk alig észrevehető, de nagyon hatásos.
Forrás: Az angol királyi "szépségszabály" szerint a királynő és a hercegnék is évtizedek óta ugyanazt a halvány rózsaszín körömlakkot viselik. Meghan azonban fittyet hányt a szabályokra és a British Fashion Awards-on fekete manikűrrel jelent meg. Úgy gondolta, fekete ruhájához ez illik jobban. De ha megnézzük, a sminkje most is természetes hatású.

Meghan Markle 4 szépségtrükkje

Ki gondolná, hogy ilyen megfizethető darabokra esküszik Meghan Markle, nem?