Galéria
Forrás: A horgolt darabokat sokan avíttnak tartják, ám az ABODI SS22-es kollekciója a bizonyítéka annak, hogy a horgolt nemcsak visszatér, de igazán menő formát is ölt.
Forrás: Ezek az extramini miniszoknyák a 2000-es évekből térnek most vissza. Láthattuk már őket a MiuMiu, a Versace, a Blumarine, és a Missoni bemutatóin, és itthon a The Four SS22-es kollekciójában is feltűntek.
Forrás: A batikolt darabokat jövőre ezek a kifinomultabb, vízfesték hangulatú printek váltják, épp olyanok, amiket a Alma Vetlényi bemutatón is láthattunk.
Forrás: Már a 2021-es tavaszi-nyári szezon is bővelkedett izgalmas kivágásokban, ez a trend pedig jövőre csak tovább fokozódik. A szaggatott farmerek ideje lejárt, a nagyon is átgondolt lyukaké lesz a főszerep, épp ahogy azt a Kata Szegedi show-n is láthattuk.
Forrás: Nincs több kifogás, a bermuda nadrágok is végre kiemelt helyet kapnak az életünkben. Már idén is bontogatta ez a trend a szárnyait, jövőre pedig sokak szerint teljesen beérik ez az őrület, nem véletlen, hogy az ÁERON bemutatón is feltűnt ez a fazon. Arról nem is beszélve, hogy milyen remek alternatívát kínálnak a bermudák olyan esetre, ha éppen nincs kedved a szoknyát húzni, de mégis valami lazábbra vágynál.
Forrás: Ha egy mintát kellene kiemelni, ami a nemzetközi divatheteket is uralta, az egyértelműen a pillangó. Itthon a Tomcsányi bemutatón ütötte fel ez a print a fejét.
Forrás: Bár a kötött anyagokra alapvetően sokan úgy gondolnak, mint tipikusan őszi és téli lehetőségekre, ám ahogy azt több kollekcióban is láthattuk, a vékony kötött darabok bizony elengedhetetlen elemei lesznek a szezonnak. Ez itt például egy csodás Nanushka!

6+1 menő trend a Budapest Central European Fashion Weekről

Bár még épp csak ismerkedünk az őszi-téli szezonnal, nem árt már fél szemmel az SS22-es kollekciók felé tekinteni, és erre nincs jobb alkalom, mint a BCEFW!