Galéria
Forrás:

A Versace egykori tervezőjének és alapítójának 1997-ben bekövetkezett halála nem csak a divatvilágot rázta meg. Az esetről filmek és sorozatok tucatjai készültek, és szinte másról sem cikkeztek akkoriban. A divatikont saját floridai háza előtt lőtte le Andrew Cunanan, méghozzá ugyanazzal a fegyverrel, amivel nyolc nappal később öngyilkosságot követett el. Hogy mi volt az indíték, az a mai napig nem derült ki, de a fiatal homoszexuális férfi már jó ideje próbált a közelébe férkőzni, és ez idő alatt másik négy férfival is végzett.


Forrás:

Az énekesnő mindössze 20 éves volt 2014-ben, amikor harmadik lett a The Voice című tehetségkutatóban. Két évvel később karrierje már épp felfelé ívelt, amikor egy autogramosztáson egy fanatikus rajongó, Kevin James Loibl, először vele, majd magával is végzett: ha már az övé nem lehet, másé se legyen.


Forrás:

A legismertebb eset mind közül John Lennoné, a The Beatles egykori frontemberéé, akit 1980-ban egy rajongója ölt meg. Mark David Chapman nem sokkal a gyilkosság előtt kért az énekestől egy autogramot, sőt még egy közös fotó is készült róluk, majd pár órával később agyonlőtte Lennont. Chapman mindössze arra vágyott, hogy híressé váljon. Jelenleg is börtönben ül.


Forrás:

A 24 éves Grammy-díjas énekesnővel Yolanda Saldívar végzett 1995-ben. Yolanda vezette a Selena rajongói klubot, ezért évek óta ismerték egymást. Egy idő után személyi asszisztensévé, majd saját ruhaüzletének vezetőjévé fogadta őt az énekesnő. Csakhogy a nő sikkasztani kezdett, így Selena kirúgta. Az utolsó megbeszélésükön, amit Yolanda sürgetett, lelőtte Selenát, majd magával is végezni akart, de az addigra kiérkező rendőrök megakadályozták ebben.


Forrás:

A híres gitáros épp legújabb zenekarával, a Damageplannel koncertezett 2004 szeptemberében, amikor volt együttesének, a Panterának egyik fanatikus rajongója, Nathan Gale (25 éves tengerészgyalogos) a helyszínen meggyilkolta őt és még három embert. Barátai szerint Gale már jóideje furcsán viselkedett: Darellt okolta a Pantera feloszlásáért, miután kilépett a csapatból, és olyan tévképzetei voltak, hogy a Pantera egyes dalait ő maga írta. Nathan Gale-t végül egy helyszínen tartózkodó rendőr lőtte le.


Forrás:

1989-ben a 21 éves színésznő karrierje épphogy beindult, amikor Robert John Bardo saját otthona előtt közvetlen közelről lelőtte. Robert állítólag már évek óta zaklatta Rebbecát. Nem csak leveleket küldözgetett neki, hanem előfordult, hogy követte is. Amikor pedig felkereste az otthonánál és a színésznő elküldte a férfit, Robert egy pisztollyal tért vissza…


Híres emberek, akiket egy rajongójuk ölt meg

Szörnyű filmes tragédia rázta meg a világot péntek hajnalban!