Galéria
Forrás: A ma már mindenki által ismert darabot eredetileg Chouchou-nak hívták, és még akkor is ez alatt a fantázianév alatt futott, amikor Diana 1995 szeptemberében kapott egyet ajándékba Bernadette Chirac-tól, az akkori francia first ladytől. A hercegné annyira imádta ezt a darabot, hogy hamarosan minden színből rendelt egyet. A Diornak pedig több se kellett, 1996-ban átkeresztelt ezt a fazont Lady Diornak.
Forrás: 1997-ben maga kereste meg személyes jó barátját, a táskatervező Lana Marksot, hogy rendeljen tőle egy fogantyús darabot. A végeredmény pedig a képen látható kis visszafogott darab lett, ami szintúgy Diana neve alatt futott és fut a mai napig is.
Forrás: A hercegnét jó párszor csípték el nagyobb pakolós darabokkal is. És bár minden bizonnyal imádta a Tod's róla elnevezett D táskáját, ezen kívül volt még egy nagy kedvence: a Prada láncos darabja. Melyet bár ma már az olasz márka nem forgalmaz, de könnyen lehet, hogy még egy-két vintage oldalon elcsíphetsz egy ilyen darabot.
Forrás:

A megannyi táskafazon között a clutchok sem hagyták hidegen. Anya Hindmarch különféle színben készített neki ilyen aprócska, de nagyon elegáns darabokat.


Forrás:

A Firenzében alapított Salvatore Ferragamo ezt a láncos, karikás Gancio csattal ellátott táskájának az igen beszédes: Lady Di nevet kapta. A hercegnének állítólag legalább 20 ilyen darab lapult a gyűjteményében.


Forrás:

A hercegné bár nagyon sok luxustáskával büszkélkedett, ettől függetlenül nem zárkózott el az egyszerűbb, kicsit hétköznapibb daraboktól sem. Például ezt a steppelt, nosztalgikus hangulatú Souleiado kreációt többször is elcsípték rajta.


6 táska, amit Diana hercegné sosem tudott megunni

A hercegné divatválasztásaival a mai napig nem tudunk betelni!