Galéria
Forrás: Jake Lloydot rengetegen bántották, miután eljátszotta a fiatal Anakin Skywalkert, állítása szerint az élete teljesen tönkrement tőle. Elpusztította minden Star Wars merch termékét, és vissza sem akar emlékezni rá, és most 32 évesen is családja közelében lakik, hogy segítsenek stabilan tartani mentális egészségét.
Forrás: A legendás Charlie és a csokigyár című film címszereplője megelégelte Hollywoodot a forgatások után, és bár kapott egyből a Charlie-szerep után egy háromrészes filmre ajánlatot, inkább úgy döntött, kivonul a filmes szakmából. Azóta állatorvosként dolgozik, a filmért kapott pénzéből egy lovat vett magának.
Forrás: 2014-es filmje után döntött úgy, hogy elég volt Hollywoodból, visszavonul, és többé nem foglalkozik színészkedéssel. Úgy gondolta, ideje felelősségteljes felnőttnek lennie, és magával foglalkoznia.
Forrás: A színész legutóbb a 24 című sorozatban játszott, majd elköszönt a filmezéstől. Egy ideig producerkedett, most pedig inkább civil életet él, Instagramján is főként gasztro témákról posztol, néha szinkron munkákat vállal.
Forrás: A botrányos életű színésznő visszanézte magát az Elhajlási engedély előzetesében, és akkor döntötte el, hogy felhagy a színészkedéssel, annyira rossznak érezte magát a vásznon. Most a divatiparban tevékenykedik.
Forrás: Az Aliens című film színésznője mindössze 9 éves volt, mikor berobbant a köztudatba, de utána egyből nyugdíjba is vonult a színészkedésből. Londonban élt családjával, és a munka miatt Los Angelesbe kellett volna költöznie, de nem akart, így inkább feladta a színészi karriert.
Forrás: A Beverly Hills Chivava című háromrészes filmsorozat sztárja egyből a film után szakított a színészettel, helyette zoológusként helyezkedett el. 

Híres emberek Hollywoodban, akik nagyon fiatalon nyugdíjba vonultak

Hogy teheti ezt velünk?