Galéria
Forrás:

Ez a jegy mindig a divatot választja, bármilyen időjárásról is legyen szó. Imádja a szoknyákat, még a legnagyobb hidegben is képes csinosan felöltözni, az sem érdekli, ha kissé fázik a szettjében. Azzal sincs semmi baja, ha kicsit több bőrfelületet villant meg a szokásosnál – arra persze odafigyel, hogy ezt ne a munkahelyén tegye. A stílusa lázadó, de szerethető, a korallszín pedig igazán passzol hozzá. 

Híres halak, akinek imádjuk a stílusát: Rihanna


Forrás:

Az oroszlán jegy szülötte híres az extravagáns öltözködéséről és feltűnő kiegészítőiről. Imád a középpontban lenni és szerepelni, és pontosan ennek megfelelően is öltözködik. A szettjeiért naponta kap dicséretet, ami nem véletlen, hiszen senki sem tudja olyan jól kombinálni az egyes darabokat, mint egy oroszlán. Kísérletező stílussal rendelkezik, a lila szín az egyik kedvence.

Híres oroszlán, akinek imádjuk a stílusát: Jennifer Lopez


Forrás:

Az egyik legjobb stílusérzékkel rendelkező jegy, aki odavan a különböző kiegészítőkért, amikkel bármilyen szettet izgalmassá tud alakítani. Főleg a hajával szeret játszani, imádja a kalapokat és különböző csatokat. Minden porcikájából a stílus sugárzik, egy egyszerű fehér póló sem áll senki másnak olyan jól, mint neki. Követi az aktuális trendeket, de mindig beleviszi a személyiségét az öltözködésébe, és imádja a piros színt. 

Híres kos, akinek imádjuk a stílusát: Emma Watson


Forrás:

Odavan az aktuális trendekért, így az ő gardróbjában minden eszerint van berendezve. Gyakran fektet be az öltözködésébe, ami azt jelenti, hogy luxusholmikra is képes pénzt áldozni, mert tudja, hogy a jó minőségű darabokat évekig viselheti majd. Kitűnik a tömegből kifinomult stílusával, és a kedven színe a zöld és a pasztell árnyalatok.

Híres bika, akinek imádjuk a stílusát: Gigi Hadid


Ennek a 4 csillagjegynek a legjobb a stílusa

Egyedi stílusukkal mindenkit lehengerelnek.