Galéria
Forrás:

Ha ezt a színt preferálod, határozott vagy és szereted a kezedben tartani a történéseket. Nem szívesen engeded át a döntést másoknak, legyen szó bármilyen szituációról. Ha viszont túlzásba viszed a szürkét, az önbizalomhiányra is utalhat és arra, hogy félsz attól, kiderülnek a titkaid.


Forrás:

Ez egy igen erőteljes szín, ami azt jelenti, hogy melegszínű, szenvedélyes ember vagy, aki készen áll, hogy meghódítsa a világot. A piros színt legtöbbször az extrovertált személyek választják, és maga a szín is hatással van rájuk. Stimulálja a pulzust, és azt a benyomást kelti, hogy az idő gyorsabban telik. Az örökmozgó és állandóan aktív emberek ezt nem bánják, élénk és barátságos színnek tartják a pirosat. Persze van, aki számára inkább agresszív és túl sok. Azok az emberek, akik a pirosra szavaznak, nem bírják a monotonitást, folyamatosan változásra vágynak.


Forrás:

Az önbizalom színe, amiből, ha eltalálod a megfelelő árnyalatot, akkor élvezheted az önbizalomnövelő, energizáló hatását. Kutatások szerint az emberek könnyebben kijönnek a sodrukból, ha egy sötétsárga szobában tartózkodnak, így nem éppen egy nyugtató árnyalatról van szó. Ha mégis ilyen színű a nappalid, energikus személyiség vagy, akinek szeretik a társaságát az emberek.


Forrás:

Mivel a sárga és a piros keverékéről van szó, ez a szín is segít a fizikai és lelki egészség megtartásában. A narancssárga ráadásul mindig emlékezteti az embert arra, hogy szüksége van egy menedékre, mert jó érzéssel tölti el. Ha szereted az erősebb narancsszínt, akkor energikus vagy, tele élettel, aki imád barátkozni és őt is szeretik mások a színes egyénisége miatt. Néha döntésképtelen és bizonytalan vagy, de igyekszel mindig túllépni ezeken a hullámvölgyeken.


Forrás:

Ezt a színt az egyensúly színeként szokták emlegetni, ami nem véletlen, hiszen nyugtató hatással bír. Ha ilyen a te nappalid fala is, akkor valószínűleg szereted a praktikus dolgokat, két lábbal a földön jársz és igyekszel megtartani egy egészséges munka-szabadidő egyensúlyt. Szeretsz másokon segíteni és egy könyv társaságában vagy jógával lazítani.


Forrás:

Igazi lakberendező vénával vagy megáldva, ha ezt a színt választod, ami intimitást sugároz és luxushatást kelt. Ha emellett tetted le a voksod, egyéni játékos vagy, érzékeny lélekkel, aki folyton arra törekszik, hogy egyedi legyen és kitűnjön a tömegből.


Forrás:

A tisztaság és az ártatlanság színe, nem véletlen, hogy a menyasszonyi ruha is ebben a színben készül. De emellett az új kezdet színeként is szokás aposztrofálni. A fehérnek nincs túl nagy hatása az érzékekre, de segíthet lehiggadni és mivel tágasabb tér érzetét kelti, ezért könnyebben megy a gondolkodás, ha ilyen falak vesznek körül. Ha a nappalid fala fehér, szereted az állandóságot és érzékeny lelkű vagy.


Ezt árulja el a személyiségedről a nappalid falának színe

A merészebb árnyalatok híve vagy, esetleg évek óta a fehér dominál nálad? Most kiderítheted, miről árulkodik a választott színed.