Galéria
Forrás: A színész sokáig Hollywood legnagyobb agglegényeként falta a nőket, és ő maga is sokszor elmondta, hogy biztos nem fog megházasodni. Ehhez képest egyébként 28 évesen már egyszer oltár elé vonult, és három évig töltötte be a férj szerepét. Ez volt az a csalódás, ami miatt úgy érezte, ő még egyszer nem kér a házasság intézményéből. Amikor viszont megismerte Amalt egy barátján keresztül, azonnal tudta, hogy elhamarkodott kijelentést tett. A gyönyörű nő elrabolta szívét, épp ezért nem is húzta az időt: 2014-ben megkérte kezét, majd 4 hónap múlva el is vette őt feleségül.

George Clooney ekkoriban 53 éves volt, azóta pedig két gyermekük is született.
Forrás: Az Ellen Show műsorvezetője 2004-ben, azaz 17 évvel ezelőtt szeretett bele Portia de Rossiba. Négy évvel később döntöttek az esküvő mellett, amikor Ellen kereken 50 éves volt (kedvese pedig 35). Bár tény, hogy esküvői terveiket sokáig a törvények befolyásolták, hiszen nem engedélyezték akkoriban az azonosneműek házasságkötését. Mivel ők akkortájt keltek egybe, amikor ezt a törvényt megszüntették, sokáig nem is lehetett tudni, mennyire hivatalos a házasságkötésük, de végül megkapták a kivonatokat!
Forrás: A világhírű színésznő 23 évesen ment hozzá első férjéhez, akivel 8 év után döntöttek a válás mellett. Ezt követően Barbrának olyannyira elment a kedve az esküvőzéstől, hogy 30 éven át nem is jutott eszébe oltár elé vonulni. Végül 1998-ban változott meg hozzáállása, amikor James Brolin mellett igaz szerelemre talált. Ekkoriban 56 éves volt!
Forrás: Az Indiana Jones sztárja volt párszor szerelmes! Első nejét még a 60-as években, mindössze 22 éves korában vette el, és 15 éven át éltek együtt. Négy évvel később aztán Melissa Mathisont is oltár elé vezette, és több, mint 20 év után adták be a válókeresetet. Ennek ellenére Ford hitt az igaz szerelemben, és amikor megismerte Calista Flockhart színésznőt, tudta, hogy ismét kimondja majd a boldogító igent. Erre 2010-ben, a színész 67 éves korában került sor!
Forrás: Elton John valójában a 80-as években már volt házas, akkoriban Renate Blauelt vette feleségül, 37 éves korában, és négy évig tartott házasságuk. Elmondása szerint nagyon szerette őt, de valójában a azt remélte, hogy házasságuk hatására felhagy majd függőségeivel és családja lehet. Elton John később vallotta be, hogy saját neméhez vonzódik, és 2014-ben, amikor legális lett az azonosnemű emberek házasságkötése, oltár elé vonult David Furnish-sel. A férfivel egyébként 1993 óta alkotnak egy párt, és két gyermekük van.
Forrás: A Született feleségek színésznője, Vanessa 24 éves korában házasodott meg először, és 10 év után vált el férjétől. Ezt követően viszonylag gyorsan ismét menyasszonyi ruhát öltött magára, második férjével ugyanis még 1999-ben keltek egybe, és 5 évet töltöttek együtt. Bár ő már nem hitt benne, végül ismét rátalált a szerelem, férjével pedig 2015-ben, a színésznő életének 52. évében házasodtak össze.
Forrás: A színész 36 évesen vette feleségül Jennifer Anistont, majd öt év után elváltak, és ő rögtön párkapcsolatot kezdeményezett Angelina Jolie-val. Ennek ellenére jó néhány év telt el addig, míg 2014-ben összeházasodtak; épp abban az évben, amikor Brad 50 éves lett. Ezt követően aztán két éven belül beadták a válókeresetet, perük pedig azóta is tart.
Forrás: II. Albert monacói herceg élete során számos párkapcsolatban is élt, és valójában több gyermeke is született házasságon kívül. Viszont 53 éves korában úgy döntött, hogy szeretne megállapodni: 2011-ben vette feleségül az olimpiai úszó Charléne Wittstockot, akivel 2000-ben találkoztak először, és mai napig egy párt alkotnak.

Sztárok, akik 50 éves koruk után vonultak oltár elé

Volt, aki biztosra vette, hogy már sosem vonul oltár elé, de Cupidónak más tervei voltak!